Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ telefonda küfürleşti iddiası gündeme bomba gibi düştü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın telefonda küfürleştikleri iddia edildi. Neler yaşandı, Ümit Özdağ ile Süleyman Soylu neden tartıştı?
Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ telefonda küfürleşti iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Siyaset gündemine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın bir telefon görüşmesi yaptıkları ve bu görüşme sırasında tarafların küfürleştikleri iddiası bomba gibi düştü. Yaşanan bu olayı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak kamuoyuna açıkladı.

ÜMİT ÖZDAĞ’IN İDDİASI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir telefon görüşmesi yaptığını açıklayan Ümit Özdağ, “Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Haydi görelim yüreğini.” dedi.

NEDEN TARTIŞTILAR

Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında uzun bir süredir özellikle sığınmacılar üzerinden sert açıklamalar yapılıyordu. Ümit Özdağ sığınmacıların geri gönderilmelerine yönelik bir politikayı savunurken Süleyman Soylu bu konuda sığınmacılardan yana tarafını belirliyor. Hükümetin sığınmacılar ile alakalı olarak belirlediği politikayı ortaya koyan Süleyman Soylu ile bu konuda sert şekilde muhalefet yapan Ümit Özdağ sık sık karşıya geliyorlar. Bugün yaşanan tartışmanın da ana nedeni olarak bu gösteriliyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA GİTMİŞTİ!

Ümit Özdağ ile Süleyman Soylu arasında geçtiğimiz Mayıs ayında da sert tartışmalar yaşanmıştı. Bakan Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında Ümit Özdağ’ı işaret ederek, “Hayvandan aşağı birisidir. Soros çocuğudur.” demişti. Bu sözler üzerine Ümit Özdağ Süleyman Soylu’ya sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak İçişleri Bakanlığı’na geleceğini ve karşısına çıkmasını istediğini söylemişti. Belirlenen zamanda Ümit Özdağ Zafer Partisi Genel Merkezi’nden çıkarak İçişleri Bakanlığı’na hareket etmişti ama taraflar herhangi bir şekilde karşılaşmamıştılar.