Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu yeni parti kuracak iddiası!

Siyaset gündeminin son dönemlerde en popüler isimlerinden olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ oldukça ilginç bir iddia ile daha gündeme geldi. Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeni bir parti kurmak için çalışmalar yaptığını iddia etti.
Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu yeni parti kuracak iddiası!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan gerilim bir başka boyuta taşındı. Geçtiğimiz günlerde Süleyman Soylu ile telefonda küfürleştiklerini açıklayan Ümit Özdağ bugün de Süleyman Soylu hakkında oldukça ilginç bir iddiada bulundu. Ümit Özdağ’ın bu iddiasına göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni bir parti kurmak için çalışmalara başladı.

YENİ PARTİ KURACAK İDDİASI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında konuşan Ümit Özdağ, “Süleyman Soylu yeni bir parti kurmak için Ankara ve İstanbul’da iki büro çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar sırasında bazı eksiklikler olduğunu gördü. Bunlardan birisi ABD, Avrupa Birliği ülkeleri ve özellikle İngiltere ve Almanya ile ilişkilerde eksiklik olduğu tespi,ti yapıldı. Bir diğeri ise MİT ile olumlu temasta eksiklik.” dedi.

SÜLEYMAN SOYLU'YA ÇAĞRI YAPTI

Süleyman Soylu’nun kendisi hakkındaki açıklamalarına da cevap veren Ümit Özdağ, “Süleyman Soylu dün benim hakkımda basına Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı da bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Eğer bir İçişleri Bakanı böyle bir ifade kullanıyorsa elinde bazı bilgiler olması lazım. Süleyman Soylu’ya sesleniyorum. Benim ABD ile doğrudan veya dolaylı olarak irtibatım olduğunu gösteren elinde ne bilgi ve belge varsa hepsini al Cumhuriyet Başsavcısına ilet.” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU HENÜZ CEVAP VERMEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki gerginlik ilerleyen günlerde de devam etmesi bekleniyor. Özellikle Ümit Özdağ’ın yeni parti kurma iddiası ile alakalı olarak Süleyman Soylu’nun yapacağı açıklamalar şimdiden merak konusu oldu.