Yer fıstığı üretimi olmayan şehrimiz hangisi? KPSS önlisans 2022 soruları ve yanıtları

Türkiye'de yer fıstığı üretimi olmayan şehir hangisi, KPSS önlisans yer fıstığı üretimi olmayan şehrimiz hangisidir sorusunun doğru yanıtı ne?
Yer fıstığı üretimi olmayan şehrimiz hangisi? KPSS önlisans 2022 soruları ve yanıtları

Yer fıstığı üretimi olmayan şehrimiz hangisi? KPSS önlisans 2022 soruları ve yanıtları içerisinde aranan sorulardan biride Türkiye'de yer fıstığı üretimi olmayan şehir araması oldu. Memur olmak için en yüksek puanı almaya çalışan adaylar saat 10:15 itibari ile başlayan sınavdan çıktı. 

KPSS önlisans sınavı sona erdi. Adaylar sınavdan çıkar çıkmaz soruların doğru yanıtlarını araştırmaya başlarken bu sorulardan biri de yer fıstığı üretimi olmayan şehir sorusu olarak öne çıktı. Türkiye'de yer fıstığı üretimi olmayan şehir pek çok adayı zorladı. 

TÜRKİYE'DE YER FISTIĞI ÜRETİMİ OLMAYAN ŞEHİR HANGİSİDİR?

KPSS 2022 önlisans sınavında çıkan sorulardan biride yer fıstığı üretimi olmayan şehir olarak öne çıktı. Adayların pek çoğu son derece kolay gibi görünen bu soruda ne yazık ki şıkların arasında takıldı ve zorlandı. 

Türkiye'de yer fıstığı üretimi olmayan şehir sorusunun doğru yanıtı Şırnak olacaktı. Bu soruda Şırnak yanıtını veren adaylar doğru yanıt vererek puan almaya hak kazandı. Diğer şıkları işaretleyen adaylar ise yanlış cevap vermiş oldu.