Yüzde 300 kira zammına öfkelenen Nilperi Şahinkaya taşınmaya karar verdi!

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya kira zammı yüzünden ev değiştirmek zorunda kaldı. Bebek’te oturan Nilperi Şahinkaya kendisine Etiler’de ev arıyor.
Yüzde 300 kira zammına öfkelenen Nilperi Şahinkaya taşınmaya karar verdi!

Ev kiralarına yapılan zamlar herkesin ortak derdi haline geldi. Vatandaşlar yüksek kira zamlarından dolayı zor günler geçirirken ünlüler dünyasında da kira zamları nedeniyle sorun yaşayanların sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya yüksek kira zammından dolayı taşınmaya karar verdi.

YÜZDE 300 KİRA ZAMMI

İstanbul Etiler’de kiralık bir evde oturan Nilperi Şahinkaya ev sahibinin yüzde 300 oranında kira zammı yapmak istemesinin ardından taşınmak zorunda kaldı. Ev sahibinin yüksek oranlı kria zammından dolayı kendisine ev aramaya başlayan Nilperi Şahinkaya bu şekilde Bebek semtine de veda etmeye hazırlanıyor. Uzun yıllar Bebek’te oturan Nilperi Şahinkaya bugünlerde kendisine Etiler’de ev bakmaya başladı.

ETİLER’DE EV ARIYOR!

Etiler’de apartman apartman gezen Nilperi Şahinkaya kendisine uygun bir ev arıyor. Aradığı ev konusunda seçici olacağını söyleyen ünlü oyuncu acelesi olmadığını ve içine sinen bir ev bulana kadar aramaya devam edeceğini söyledi. Erkek arkadaşı ile beraber ev bakan ünlü oyuncunun aradığı evi bulmasının ardından hemen taşınacağı bildirildi.

EV SAHİBİNİN ZAM TEKLİFİNE İSYAN ETTİ

Oturduğu evi çok sevdiğini söyleyen Nilperi Şahinkaya, “Şu anda oturduğum evi çok seviyorum. Yıllardır aynı evdeyim. Ekonomik olarak kirayı ödeme gücüm var. Hatta zamlı kirayı dahi zorlanmadan ödeyebilirim. Ancak bir anda yüzde 300 zammı kabul etmiyorum. Bu denli yüksek zammı ödemek yerine bir başka eve taşınmayı tercih ederim. Bu kararı almak benim içim hiç de kolay olmadı. İnsan alışkanlıklarını bir anda bırakamıyor. Etiler de beğendiğim yerlerden birisi. Bir süre de burada yaşamak istedim.” dedi.