108 dairelik İkon Protokol konut projesi Ankara'da inşa ediliyor!

Konut projeleri büyük bir ilgi ile takip edilirken Ankara Pursaklar’da yapılan proje İkon Protokol için inşa faaliyetleri sürüyor.
108 dairelik İkon Protokol konut projesi Ankara'da inşa ediliyor!

Türkiye’de kontu piyasasında sıkıntılı bir süreçten geçiliyor. Konut satışlarında ciddi bir gerileme meydana gelirken yeni konut projelerine başlamak hiç de kolay değil. Bundan dolayı mevcut konut projeleri altın değerine kavuştular. Konut projelerini araştırarak ev satın almak isteyenler hu projelere adeta akın ediyorlar. Arz azalınca mevcut projelerde de talep patlaması yaşanıyor.

ANKARA AVANTAJI!

Ankara gayrimenkul yatırımında avantajlı kentler arasında yer alıyor. Ankara’da yapılan gayrimenkul yatırımlarının amortisman süresi diğer kentlere göre daha olumlu olabiliyor. Bundan dolayı da Ankara’daki konut projeleri dikkat çekiyor. Ankara’nın Pursaklar ilçesinde inşa edilen başarılı konut projelerinden İkon Protokol de bu açıdan araştırma konusu olabiliyor.

2025 YILININ SON ÇEYREĞİNDE TESLİM EDİLECEK!

İK Grup tarafından inşa edilen İkon Protokol şu anda inşaat aşamasında bulunuyor. Proje kapsamında 108 konutun inşa edileceği bildirilirken projenin teslim tarihi için ise 2025 yılının son çeyreği düşünüyor. Planlamada herhangi bir aksama olmadığı belirtilirken projenin 15 katlı blok şeklinde tasarlandığı belirtildi.

EV PLANLARI BELLİ OLDU

İkon Protokol konut projesinde inşa edilen evlerin 1+1 ve 2+1 konseptinde yapıldığı bildirildi. 1+1 daire planında 55 metrekare, 56 metrekare, 59 metrekare gibi seçenekler bulunuyor. 2+1 daire planında ise 109 metrekare ile 155 metrekare seçenekleri yer alıyor.

FİYATLAR NE KADAR?

İkon protokol projesinde inşa edilecek olan konutların fiyatları da çokça merak ediliyor. Konut fiyatları günlük değiştiği için net bir fiyata ulaşmak mümkün değil. Ancak firma tarafından Nisan ayında bir fiyat açıklaması yapıldı ve evlerin fiyatlarının 2.350.000 TL’den başlayıp 6.380.000 TL’ye kadar çıkabildiği bildirilmişti. Bu tarihin üzerinden biraz zaman geçtiği için güncel fiyatlar için ilgili firma ile iletişime geçerek fiyat sorulması gerekmektedir.