120 dairelik Lebi Derya Evleri İstanbul Pendik’te yükseliyor!

İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan konut projesi Lebi Derya Evleri için inşaat çalışmaları sürüyor. Projede konut fiyatları ile alakalı araştırmalar yapılıyor.
120 dairelik Lebi Derya Evleri İstanbul Pendik’te yükseliyor!

Türkiye’de yeni konut projeleri oldukça önemli bir hale geldi. Artan inşaat maliyetlerinden dolayı yeni konut projeleri oldukça azaldı. Az sayıdaki projede inşa edilen veya edilmeye devam edilen konutlar ise büyük talep görüyor. Bu çerçevede konut sahibi olmak isteyenler bu projelere dair araştırmalar yapıyorlar.

KONUTTA EN KAZANÇLI ŞEHİR

Konut yatırımında en kazançlı şehir olan İstanbul’da konut projeleri de yüksek talep görüyor. İstanbul’da konut yatırımı yapmanın hem geri dönüşümü daha kısa sürelerde oluyor hem de yüksek kira bedellerine sahip olunurken konut fiyatlarının hızlı bir şekilde artışına şahitlik ediliyor. Bundan dolayı İstanbul’dan konut satın almak imkanı olanların ilk tercihleri oluyor.

LEBİ DERYA EVLERİ PROJESİ!

İstanbul’un Pendik ilçesinin konut projeleri arasında yer alan Lebi Derya Evleri konut projesi Tandoğan Köşklü İnşaat firması tarafından inşa ediliyor. Projenin şu anda inşa çalışmaları devam ederken 2025 yılının 2. çeyreğinde evlerin teslim edilmesi planlanıyor. Proje 8-9 katlı bloklar halinde toplamda 120 daireden oluşuyor. Daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 1+1 dairenin büyüklüğü 62 metrekare olarak açıklandı. 2+1 planındaki daireler 89-102 metrekare arasında, 3+1 planındaki daireler 113 – 118 metrekare arasında büyüklüklere sahipler. 4+1 planındaki daireler ise 141 metrekare büyüklüğünde olacak.

PROJEDEKİ KONUTLARIN FİYATLARI

Konut fiyatları oldukça değişken bir hal aldı. Bundan dolayı fiyatlar günlük olarak dahi değişebiliyor. Lebi Derya Evleri projesinde konut satışları devam ederken firma tarafından avantajlı kampanyalar da düzenleniyor. Verilen son bilgilere göre bu projede konut fiyatları 4.450.000 TL’den başlıyor ve 8.350.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Kesin konut fiyatları için ise satışı gerçekleştiren firma ile iletişime geçerek güncel fiyatın öğrenilmesi gerekiyor.