Emlak Konut 4 farklı ödeme seçeneği ve 1.29 faizle konut kampanyası başlattı!

Uzun süredir beklenen orta gelir grubu konut kampanyası açıklandı. Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem kampanyanın detaylarını duyurdu.
Emlak Konut 4 farklı ödeme seçeneği ve 1.29 faizle konut kampanyası başlattı!

Emlak Konut tarafından geleneksel hale getirilen banka kredisiz, kefilsiz konut satışı yapılan kampanya için beklenen yeni duyuru yayımlandı. 4 farklı ödeme seçeneği sunulan kampanyada uygulanacak olan faiz oranı ise yüzde 1,29 olarak belirlendi. Konutu peşin alacak kişilere yüzde 25 indirim yapılırken isteyen kişilere ise farklı taksitli alım seçenekleri de sunulacak.

EMLAK KONUT ORTA GELİR GRUBU KONUT KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, yeni konut kampanyası ile ilgili detayları açıkladı. Erdem Emlak Konut ödeme sistemiyle, bankasız-kefilsiz olarak vatandaşların ev sahibi olmaları için dört ayrı ödeme koşulunu içeren kampanyanın detaylarını paylaştı.

emlak-konut.jpg

Kampanya'nın birinci koşulunda peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağladıklarını belirten Erdem, "İkinci koşulda; Yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulumuzda 6. 12. ve 24. aylarda ara ödemeler bulunuyor. Üçüncü koşulumuzda ise; Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuyoruz. Dördüncü ve son koşulumuzda da; Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacaktır." dedi.

EMLAK KONUT PROJELERİ İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

Emlak Konut bünyesinde yer alan projeler için gerçekleştirilecek olan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvurularını Emlak Konut projesi satış ofisi ya da çağrı merkezi üzerinden alabilecek. Stoklarla sınırlı tutulan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler satış ofislerini ziyaret etmeleri durumunda aynı zamanda alacakları konutu gezme imkanıda elde edecekler.

Genel Yayın Yönetmeni