İzmir'de 2025 teslim konut projesi Velux Bayraklı

Kentsel dönüşüm projeleri ile büyük bir yenilenme yaşayan İzmir'de 2025 teslim konut projeleri arayanlara Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor.
İzmir'de 2025 teslim konut projesi Velux Bayraklı

İzmir'in en hızlı gelişen ve en fazla değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Bayraklı'da yükselen Velux Bayraklı konut projesi için satışlar devam ediyor. Toplamda 235 adet dairenin satışa sunulacağı projede konutların yanı sıra ofislerde yer alıyor.

Karma proje olarak hazırlanan dev projede 54 adet 1+1, 36 adet 2+1 konut; 74 adet 1+1, 42 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 olmak üzere 136 adet ofis ve 9 adet cadde mağaza satışa sunulacak. Şanslı kişilerin satın alacakları proje hem yükselen fiyatları ile yatırımcıları mutlu edecek hem de nezih ortamı ile burada yaşayan kişilere kendilerini ayrıcalıklı hissettirecek.

VELUX BAYRAKLI KONUT POJESİ NEREDE, SATIŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehirlerin başında yer alan İzmir'de sıfır konut almak isteyen kişiler için Velux Bayraklı projesi öne çıkarken proje adını aldığı Bayraklı ilçesinde yer alıyor. Toplam 226 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 6 milyon 660 bin liradan başlıyor. Projede yer alan en ucuz daire 79 m2 olarak tasarlanırken en büyük daire ise 210 m2 büyüklüğe sahip olarak tasarlanıyor.

velu.jpg

Bölge İdari Mahkemesi'nin hemen karşısında yer alan proje metro durağına sadece 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Projenin yakın konumunda Forum Bornava ve Ege Üniversitesi yer alıyor. Alışveriş Merkezi, ulaşım ve eğitim kurumlarına olan yakınlığı ile proje aileler için de tercih edilirliğini arttırıyor.

Genel Yayın Yönetmeni