SİNPAŞ'tan Ankara'da 24 ay taksitle hemen teslim konut projesi!

Ankara'da içinde plajı olan havuzu ile görenleri mest eden SİNPAŞ Ege Vadisi Çankaya Oran konut projesi hemen teslim daire satışına devam ediyor. Üstelik isteyenlere 24 ay taksitle satış yapılacak.
SİNPAŞ'tan Ankara'da 24 ay taksitle hemen teslim konut projesi!

Türkiye'de son dönemde konut fiyatlarının en çok yükseldiği illerin başında yer alan Ankara'da hemen teslim konut projesi arayanlara Sinpaş Ankara yeni fırsatını sundu. Ülkemizin en büyük konut üreticilerinden biri olan Sinpaş GYO tarafından Ankara'nın emlak piyasasında ki parlayan yüzü olan Çankaya Oran'da yer alan Sinpaş Ege Vadisi projesinde kalan sınırlı sayılı konut için 24 ay taksitle satış başladı.

Ankara'nın kalbinin attığı yer olan Oran'da yer alan projede en dikkat çeken özellik ise hiç tartışmasız 4 mevsim kullanılabilir plaja sahip olan havuzu olarak öne çıkıyor. Deniz olmayan Ankara'ya denizi getiren proje bu özelliği ile dikkat çekerken projede kalan son boş daireler için yeni bir fırsat daha açıklandı.

SİNPAŞ EGE VADİSİ KONUT PROJESİ NEREDE?

Ankara Dikmen Vadisi sınırları içerisinde yer alan Sinpaş Ege Vadisi konut projesi 6 blok üzerinde yükselirken projeden ev almak isteyen kişilere toplamda 892 daire sunuluyor. 1+0 stüdyo daireler ve 1+1 daireler 48 katlı kulede yer alırken diğer bloklarda ise geniş ve kalabalık aileler için 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

sinpas-ege-vadiis.jpg

Ankara'da Ege rüzgarları estiren projede kalan son dairelerin satışları hemen teslimli olarak devam ederken konut fiyatları ile kalan son dairelerin özelinde belirlendiği için müşteri hizmetleri ve satış danışmanları tarafından aktarılıyor. Ancak isteyen kişilere 24 ay taksitle ev satışı yapılıyor. Evlerden satın almak isteyen kişilerin satış ofisini ziyaret etmesi yeterli oluyor.

Genel Yayın Yönetmeni