16.667 TL taksitle sıfır SUV! Renault Captur bi daha bu fiyata gelmez

Sıfır araç markalarının Mayıs ayı kampanyaları yoğun ilgi görmeye devam ederken bu kampanyalardan birini de Renault duyurdu. SUV almak isteyenlere dev kampanya başladı.
16.667 TL taksitle sıfır SUV! Renault Captur bi daha bu fiyata gelmez

Otomotiv piyasasında hem araç fiyatları hem de taşıt kredisi faiz oranlarında yaşanan yükselişin etkisi ile beklenen daralma başlanırken sıfır araba markaları fiyatlarında indirime gitmek zorunda kalmıştı. Hem fiyatlarda indirime gidilmiş hem de taşıt kredisi desteği başlamıştı.

Bu kampanyalardan birini de Renault başlattı. Renault Mayıs ayı kampanyasını kapsamında en çok satılan çok sayıda modelinde hem fiyat indirimi hem de kredi desteği sağlayacağını duyurdu. Kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler 31 Mayıs'a kadar başvurularını yapabilecekler.

RENAULT FİNANS KAMPANYASI İLE CAPTUR TAKSİTLE SATILACAK1

Renault resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusunda "Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.667 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir" denilerek kampanyanın sadece bireysel müşteriler için geçerli olacağını ifade etti.

captur-fyiat-listesi.jpg

2024 Model Renault Captur modeli için belirlenen satış fiyatı 1 milyon 550 Bin TL olarak açıklanırken, 2023 model sıfır Renault Captur modeli için ise 1 milyon 415 bin 900 liralık rakam belirlenmiş durumda. Satış fiyatları için ödenecek opisyonel paketler için ise en düşük fiyat 9 bin 500 TL ve en yüksek donanım paketi ise 67 bin TL olarak belirlendi.

Genel Yayın Yönetmeni