Opel Mokka için Haziran indirimi açıklandı!

Haziran ayının araba kampanyalarını açıklayan Opel firması çok satan SUV modeli olan Opel Mokka için özel bir indirim duyurdu.
Opel Mokka için Haziran indirimi açıklandı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler tercihlerini sıfır kilometre araçlardan yana kullanmaları halinde Haziran ayına özel çok özel fırsatlar elde edebiliyorlar. Otomobil firmaları düşen satışları yeniden toparlayabilmek için özel uygulamalar başlattılar. Haziran kampanyalarını açıklayan firmalar bu yeni imkanlarla satışlara başladılar. Haziran ayının çok özel kampanyalarının birisinin altında da Opel markasının imzası bulunuyor.

GÖZ ALICI MODEL OPEL MOKKA!

SUV konseptli araçlar oldukça büyük bir sükse yaptılar. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada artık SUV model araçlar çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. Bu akımdan Türkiye otomobil piyasası da etkilendi ve SUV araçlar daha ön plana çıktılar. Opel firması ise Opel Mokka’ya yaptığı çok özel dokunuşlarla göz alıcı bir hale getirdi. Üstün nitelikleri olan Opel Mokka markanın vizyon modellerinden birisi haline geldi.

YENİ KAMPANYA AÇIKLANDI!

Opel Mokka için müşterilere Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak çok önemli bir fırsat açıklandı. Yapılan kampanyaya göre Opel Mokka’nın Edition donanımının fiyatı 1.567.900 TL olarak ilan edildi ama bu fiyata bir de kampanya indirimi uygulandı. Yapılan kampanya indirimi ile beraber aracın fiyatı 1.392.000 TL’ye düşmüş oldu. Hatırı sayılır tutarda yapılan bu fiyat indirimi ile Opel Mokka satın almak oldukça avantajlı bir hale geldi. Ancak Opel Mokka kampanyası burada son bulmuyor.

Opel Mokka satın alacak olan müşterilere ikinci bir imkan sağlayan firma çok özel bir de kredi desteği açıkladı. Opel tarafından sağlanan bu kredi desteği ile beraber müşteriler 200.000 TL krediyi faizsiz ve 12 ay vadeli olarak kullanabiliyorlar. Özellikle peşin para konusunda sorun yaşayan müşteriler alacakları bu destek ile beraber daha kolay koşullarda Opel Mokka sahibi oluyorlar. Üstelik ek bir maliyet ile de karşılaşmadan bu imkanı kullanabiliyorlar.