Türkiye TOGG'u tercih etmeye devam ediyor!

Dünya genelinde olduğu ülkemizde de elektrikli otomobillere ilgi ciddi oranda artıyor. Otomobil satış piyasasında güncel olarak açıklanan rakamlar bu durumu net bir şekilde gözler önüne seriyor.
Türkiye TOGG'u tercih etmeye devam ediyor!

Çevre dostu olmaları, zahmetsiz bir şekilde geniş bir kesimin sürebilmesi, teknoloji ve konfor ile donatılmış olmaları günümüzde elektrikli otomobilleri cazip kılan özellikler arasında yer alıyor. Dünyanın dev otomobil markalarının bu konseptte araçlara yatırım yapmaya başlaması elektrikli otomobillerin geleceğin ulaşım şekli olacağı yorumlarını artırıyor.

YERLİ OTOMOBİL İLK SIRADA

Türkiye'de de son yıllarda elektrikli otomobillere rağbet çoğalmıştı. Bu artışta ise Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobil markası TOGG'un piyasaya girmesinin etkisi büyük olmuştu. İlk müşterisi ile buluşmasının üzerinden 1 yıl geçen TOGG ürettiği tek model olan T10X ile kendini kabul ettirmeyi başardı.

SUV Gövde yapılı T10X piyasaya çıktığından beri Türkiye'nin elektrikli otomobil pazarının büyük bir kısmını tek başında elinde tutmayı başardı. Geçtiğimiz ayın açıklanan Türkiye'de en çok satan diğer elektrikli otomobiller listesinde T10X 3 binden fazla satış adedi ile ilk sırada yer aldı.

YENİ MODELLER İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

En yakın rakibi bin satış adedine bile ulaşamayan TOGG'un başarısının gelecek modeller ile daha da artacağı düşünülüyor. TOGG'un 2030 yılına kadar bir çok farklı modelini daha piyasaya sürmeye hazırlandığı biliniyor.