iOS 17.5 güncellemesiyle gelen yenilikler açıklandı

iPhone kullanıcılarının heyecanla beklediği iOS 17’nin son sürümü olan iOS 17.5 sürümü yayımlandı. Yeni sürüm beraberinde pek çok yeniliği de getirecek. Peki, iOS 17.5 özellikleri neler? İşte merak edilenler
iOS 17.5 güncellemesiyle gelen yenilikler açıklandı

Apple’nin daha önceki dönemlerde tanıtmış olduğu iOS 17 sürümünün üstüne yeni bir sürüm daha yayımladı. 17.4’ten sonra gelen iOS 17.5 sürümü ile birlikte iPhone’lerde yeni pek çok özellik devreye girecek.

Yeni sürümün en temel özelliği, kullanıcılar App Store dışından da telefonlarına uygulama indirebilecek. Kullanıcılar artık istediği durumda uygulamaları direkt web geliştirici siteden indirebilecek.

Bunların yanı sıra iOS 17.5 ile gelen bir diğer özelliğin de internet bağlantısı olmasa bile Apple News + üzerinden günlük akışa ulaşabilecek. Kısacası iOS kullanıcıları internet olmadan istedikleri gelişmeleri okuyabilecek.

iOs 17.5 ile gelen bir diğer özelik platformlar arasında takip sisteminin olması. Bluetooth algılama özelliği olan kullanıcılar herhangi bir takip cihazına yaklaştığında bilgilendirilecek.

İOS 17.5 SÜRÜMÜ NASIL İNDİRİLECEK?

Telefonlarını son sürüm ile güncellemek isteyen iPhone kullanıcıları bu noktada iOS 17.5 sürümü nasıl indirilecek sorusuna yanıt arıyor. İlk olarak telefonunuzun şarjının yüzde 80’den fazla dolu olduğundan emin olun. Dolu değilse de mutlaka şarja takın.

Daha sonra ayarlar kısmına girin ve genel kısmına tıkladıktan sonra karşınıza Yazılım Güncelleme ekranı gelecek. Buradan size son sürüm olan iOS 17.5 sunulacak. Siz de bu seçeneği seçerek ilk olarak iOS 17.5’un telefonunuza indirilmesini sağlayın.

Daha sonra indirme işlemi tamamlayınca telefonunuz otomatik olarak iOS 17.5 sürümü ile güncellenmiş olacak.

iOS’un son sürümü olan iOS 17.4 sürümü yaklaşık 4 ay önce gelmişti.