Wifi şifre sorgulama / görme! iPhone girilen wifi şifresini bulma nereden nasıl yapılır?

İOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda girilen wifi şifresini görüntüleme işlemi yapılabilmektedir. Bunun için iPhone kayıtlı wifi ağlarını görme seçeneği yeterlidir.
Wifi şifre sorgulama / görme! iPhone girilen wifi şifresini bulma nereden nasıl yapılır?

Wifi şifre sorgulama / görme! iPhone girilen wifi şifresini bulma nereden nasıl yapılır? Kullanılan wifi hatlarında yaşanan en büyük sorunlardan biri de sürekli olarak şifreleri kaybetme ve hatırlamak olarak öne çıkmaktadır. Hattın güvenliğini sağlamak için konulan şifreler unutulması durumunda tekrar bağlantı sorunu yaşanmasına neden olurken bunun aslında son derece basit bir yöntemi olduğu ortaya çıktı.

UNUTULAN / GİRİLEN WİFİ ŞİFRESİ NASIL BULUNUR, NEREDEN BAKILIR?

Bu yöntem sadece iPhone telefonlarda kullanılmakta olup yine sadece daha önce şifresi girilen modemlerin şifrelerini öğrenme için işe yarayacaktır. Çünkü bu yöntem ile ayarlar bölümünde daha önce giriş yapılan modemlerin şifreleri kayıt edildiği için görüntülenmektedir.

Bunun için ilk olarak daha önce bağlı olduğun wifi hatların listesini görüntülemek için ayarlar bölümüne giriş yap. Buradan wifi yazan bölüme dokun.

Sonra burada görüntülemek istediğiniz wifi hattını seçin ve sağ üst köşede yer alan düzenle seçeneğini tercih edin.

Açılan ekranda bugüne kadar giriş yapmış olduğunuz tüm wifi hatların bir listesine ulaşacaksınız.

Bu listenin yanında yer alan kilit sembolüne tıklayıp açılan bilgi bölümünde kayıtlı olan şifreyi görüntüleyebilirsiniz. Paralo yazısının üzerine basarsanız işaretli olan şifreyi görebilirsiniz.

Genel Yayın Yönetmeni