Vakıfbank 20 Bin TL peşinat ve 2.957 TL taksitle 3+1 ev satıyor!

Yeni bir ev satın almak isteyenler bankaların yaptıkları konut satışları ile fiyat avantajını kullanarak ev sahibi oluyorlar. Vakıfbank yeni konut satış ilanlarını yayınladı. Buna göre Vakıfbank 3+4 konutu 200 Bin TL'ye satıyor. İşte Vakıfbank'ın kelepir konut satış ilanı...
Vakıfbank 20 Bin TL peşinat ve 2.957 TL taksitle 3+1 ev satıyor!

Ev sahibi olmak isteyenler son dönemlerde yüksek fiyatlardan dolayı şikayet ediyorlar. ucuz konut bulmanın oldukça zorlaştığı bugünlerde Vakıfbank tarafından yayınlanan konut satış ilanları imdada yetişti. Vakıfbank oldukça uygun maliyetlerle çeşitli konutları satışa çıkardı. Vakıfbank'ın konut satış ilanları ile makul fiyatlarla ev satın alma imkanı vatandaşlara veriliyor. 

TOKİ YERİNE TERCİH EDİLİYOR!

Bankalardan yapılan ikinci el konut satışları son günlerde TOKİ yerine tercih edilmeye başlandı. TOKİ'nin sosyal konut projesine olan yoğun ilgi başvuru yapanların ev sahibi olma ihtimallerini de düşürdü. Noter kurasından çıkmayacaklarını düşünenler ise farklı alternatiflere yönelmeye başladılar. Ayrıca TOKİ'nin bu konutlarının en erken 2 yıl sonra teslim edilecek olmasından dolayı hemen ev satın almak isteyenler tercihlerini değişebiliyorlar. 

VAKIFBANK KONUT SATIŞ İLANLARINI YENİLEDİ!

Vakıfbank tarafından yayınlanan ikinci el konutlar için satış ilanları yenilenerek listeye yeni konutlar eklendi. Her bütçe için bir konut satışı yapan Vakıfbank oldukça uygun fiyatlar açıkladı. Bu fiyatların sağladığı avantajı değerlendirenler hiç tahmin etmedikleri bütçelerle ev sahibi olabiliyorlar. Ucuz konutun adresi haline gelen Vakıfbank sağladığı bu imkanla büyük ses getirmeye devam ediyor.

200 BİN TL'YE 3+1 EV SATIŞI!

Vakıfbank 20 Bin TL peşinat ve 2.957 TL taksitle 3+1 ev satıyor!

Vakıfbank'ın yayınladığı son konut satış ilanlarına göre Kırıkkale Merkez'de bulunan 3+2 konut satışa çıkarıldı. 128 metrekarelik olan bu ev için Vakıfbank 200 Bin TL fiyat belirledi. Henüz bu konutu satın almak için herhangi bir teklif yapılmadı. Ev sahibi olmak isteyenlerin Bu konut için Vakıfbank ile iletişime geçerek teklifte bulunmaları gerekiyor. 

KONUT KREDİSİ DESTEĞİ İLE SATILIYOR!

Vakıfbank'ın 200 Bin TL fiyatla satışa çıkardığı ev için banka konut kredisi desteği de sağlıyor. Buna göre yüzde 90 oranında kredilendirme yapılabiliyor. 200 Bin TL'lik ev için Vakıfbank 180 Bin TL konut kredisi kullandırıyor. 120 ay vadeli 180 Bin TL konut kredisinin aylık taksiti ise 2.957 TL oluyor. 20 Bin TL peşinat ve 2.957 TL aylık taksitle bu ev satın alınabiliyor.