18 yaş üstü başvuruya açıldı: Asgari ücretli, emekli, işçiye özel 20 bin TL kefilsiz kredi onayı geldi!

Enpara acil nakit ihtiyacına özel düşük faizli ve esnek ödeme limitli dosya masrafsız kredi teklifini duyurdu. Asgari ücretli, emekli ve özel sektör çalışanına özel sunulan bu fırsattan yararlanmak isteyenler için şartları ve başvuru formu haberimizde…
18 yaş üstü başvuruya açıldı: Asgari ücretli, emekli, işçiye özel 20 bin TL kefilsiz kredi onayı geldi!

Bireysel ihtiyaçlara acil nakit fırsat sunan Enpara yıl içinde müşterisine özel sunduğu tekliflerle bütçeyi desteklemeyi sürdürüyor. Enpara müşterisi olanlar ücretsiz EFT ve Havale işlemi, aylık gıda harcamasına indirim fırsatı ve düşük faizli kredi tekliflerini değerlendirebilir.

18 yaş ve üzeri düzenli gelir sahibi olan vatandaşlar kefilsiz, masrafsız 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi teklifine başvurabilir. Enpara masrafsız ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin başvuru şartlarını yerine getirmesi gereklidir.

ENPARA 20 BİN TL HIZLI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

whatsapp-image-2023-09-14-at-21-13-29.jpg

Bireysel kredi kartı kullanımına sunduğu özel bütçe dostu tekliflerin yanı sıra yatırım hesabı açan müşteriler için cazip faiz oranları ile birikimi destekleyen Enpara 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru ekranını açık hale getirdi.

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin QNB Finansbank müşteri hesabı oluşturması yeterli oluyor. Bankaya gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı oluşturanlar, 20.000 TL'ye kadar kredi teklifini “Hızlı Başvuru” ekranı üzerinden kullanabilir.

20 BİN TL MASRAFSIZ KREDİ BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Enpara ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyenler kredi tutarı ve vade seçeneğini online platform üzerinden inceleyebilir. Online başvuru dakikalar içerisinde kısa mesaj yolu ile değerlendirilir. En az 1.000 TL en fazla 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaç banka politikası kapsamında 36 ay vadeye kadar sınırlandırılır.

Düzenli gelire sahip olan Enpara’lı internet şubesine girerek “Ürünler” kategorisi altında yer alan “Krediler” alanına geçerek başvuru yapmak istediği kredi miktarını görebilir ve başvuru sonucunu öğrenebilir.

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEME TABLOSU

QNB Finansbank ayrıcalığı ile Enpara üzerinden sunulan 20.000 TL ihtiyaç kredisi geri ödeme planı aşağıdaki listeden incelenebilir:

-Kredi tutarı: 20.000 TL

-Kredi vade süresi: 12 ay

-Kredi faiz oranı: %3,79

-Kredi aylık taksit tutarı: 2.247,23 TL