Altın fiyatlarında alım fırsatı! İslam Memiş'ten 3 bin TL uyarısı geldi

Ülkemizde bireysel yatırımcının en çok tercih ettiği yatırım aracı olan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Altında alım fırsatı için uzman açıklamaları takip edilirken İslam Memiş'ten 3 bin TL uyarısı geldi.
Altın fiyatlarında alım fırsatı! İslam Memiş'ten 3 bin TL uyarısı geldi

Para piyasalarının günlük işlem rakamları yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Özellikle altın ve döviz kurunda yaşanan fiyat değişimleri yatırımcılar tarafından takip edilirken ''Altın fiyatları alım fırsatı veriyor mu?'' sorusu da gündeme taşındı. Altın fiyatlarının dalgalı seyirde devam etmesi üzerine merak edilen sorulara yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına uyarı geldi.

Altın fiyatları hafta başında yükseliş gösterirken yeniden bir miktar düşüş gösterdi. Hafta içinde ons altın 125 dolarlık gerileme kaydederken altın gram fiyatı yaklaşık 100 TL'lik değer kaybı yaşadı. Bu durumda yatırımcının alım fırsatı için merak ettikleri sorulara yanıt aramasına neden oldu.

GRAM ALTINDA 3 BİN TL BEKLENTİSİ

ONS altın tarafında esen ters rüzgarla altının gram fiyatı 100 TL düştü. Altın piyasasındaki dalgalı seyir sonrası İslam Memiş, altın beklentisini rakam vererek açıkladı.

altin-fiyatlarinda-alim-firsati-islam-memisten-3-bin-tl-uyarisi-geldi.webp

Memiş, altın piyasasındaki hareketlilik sonrası beklenen değerlendirmeyi yaptı. Memiş, altının haftayı iyimser şekilde bitirdiğini ifade ederken gram altında 100 liralık değer kaybı yaşandığını, bu düşüşlerin de alım için fırsat sunduğuna değindi.

altin-fiyatlarinda-alim-firsati-islam-memisten-3-bin-tl-uyarisi-geld.webp

Memiş, ''Elinde TL olanlar altın pozisyonunu yüzde 50 kapatabilir.'' derken bir süredir gram altında yıl sonu için 3 bin TL beklentisi olduğunu ifade etmişti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, beklentisini yineleyerek yıl sonu 3 bin TL beklentisinin devam ettiğini dile getirdi. Memiş, şu anki fiyatların alım fırsatı olduğunu ifade etti.

NOT: BU yazıda herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Yalnızca uzman görüşü aktarılmıştır.