Bankalar kampanyaları değiştirmeye başladı! Emeklilere en yüksek maaş promosyonu hangi bankada?

Emekli maaş promosyonu kampanyasında değişiklik yapan QNB Finansbank emeklilere farklı tarife üzerinden maaş promosyonu ödeyeceğini açıkladı. QNB Finansbank emekli maaş promosyonu ne kadar oldu? En yüksek emekli maaş promosyonu hangi bankada?
Bankalar kampanyaları değiştirmeye başladı! Emeklilere en yüksek maaş promosyonu hangi bankada?

Türkiye’de emekli maaş promosyonları bankaların en çok araştırılan ürünleri arasında yer alıyor. Son günlerde bankalar emekli maaş promosyonlarında değişiklik yapmaya başladılar. 1 Kasım’a kadar ise hemen hemen tüm bankalar maaş promosyonlarında değişikliğe gidecekler. Emekli maaş promosyonu kampanyasını değiştiren son banka QNB Finansbank oldu. Bu banka emeklilere ödediği maaş promosyonu tarifesini yeniden belirledi.

EMEKLİLERE ÖDENEN MAAŞ PROMOSYONUNU DÜŞÜRDÜ!

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere ödenen maaş promosyonlarında düşüşe gidildi. Banka daha önce emeklilere 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyordu. Bu promosyon tutarı 5.000 TL’ye düşürüldü. Bu tutar emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan emekliler için geçerli olacak. Emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 4.250 Tli emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere de 3.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

Ayrıca QNB Finansbank emekli maaş promosyonuna ek olarak emekli tanıdıklarını getirenlere nakit ödül veriyordu. Her getirilen emekli için 1.000 TL ödeyen QNB Finansbank 3.000 TL’ye kadar ödeme yapıyordu. Banka bu imkanı da sona erdirdi ve emekli yakınlarını getirenlere nakit ödül kazandıran kampanya bitti.

TEB 8.000 TL VERİYOR!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları içerisinde en yüksek ödemeyi TEB yapmaya devam ediyor. Müşteriler maaşlarını TEB’e taşımaları ve 3 yıl da kalma sözü vermeleri halinde 8.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bu emekli müşterilerin en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Ayrıca emekli yakınlarını getirenler TEB’den ek olarak 500 TL nakit ödül alabiliyorlar.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TUTARI NE KADAR?

Akbank tarafından emeklilere maaş promosyonu olarak ne kadar ödeme yapıldığı merak ediliyor. Bankanın verdiği bilgilere göre Akbank 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu miktar ile Akbank en yüksek emekli maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasında yer almayı sürdürüyor.

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU SON TARİFE!

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası ile rakiplerine meydan okuyor. Maaşlarını ş Bankası’na taşıyan ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımama sözü veren emekli müşteriler İş Bankası’ndan 7.500 TL maaş promosyonu alabiliyorlar. Ayrıca İş Bankası emeklilere ek imkanlar da sağlıyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU GÜNCEL TARİFE!

Emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan müşterilere yapılan maaş promosyonu ödemelerinde son tutar merak ediliyor. Buna göre emekli müşterilere 6.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ayrıca müşteriler 1.500 TL ek promosyon ödemesi de alabiliyorlar. Bunun için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.