Düşük faiz, 48 ay vade! İkinci el araç alacaklara 100 Bin TL kredi desteği Halkbank'ta!

İkinci el otomobil satın almak isteyenler oldukça azalan finansman desteklerini merak ediyorlar. Halkbank ikinci el otomobiller için 100 Bin TL taşıt kredisi veriyor. Bu kredinin kredi maliyet tablosu açıklandı.
Düşük faiz, 48 ay vade! İkinci el araç alacaklara 100 Bin TL kredi desteği Halkbank'ta!

Türkiye'de bankacılık sisteminde tam bir kredi kaosu yaşanıyor. Ekonomik gelişmelerin ardından bankalar Merkez Bankası tarafından yoğun bir şekilde kredi kullandırılmaması yönünde yönlendiriliyorlar. Zaman zaman bankalara bu uyarılar sözlü olarak yapılırken zaman zaman da yeni uygulamaların devreye sokularak bankalar müşterilere daha az oranda kredi vermeleri sağlanıyor. Bu kredi politikasından en çok etkilenen ise taşıt kredileri oldu. Artık çoğu banka yüksek limitlerde taşıt kredisi vermeyi sona erdirdi .

TAŞIT KREDİSİNDE YENİ UYGULAMA!

Taşıt kredisi kullanmak için bankalara başvuru yapan müşteriler yüksek limitli kredi taleplerini onaylatamıyorlar. Bankalar bunun yerine daha düşük tutarlarda kredi vermeyi tercih ediyorlar. Bu düşük tutarlı krediler de sıfır kilometre otomobil satın almak için yeterli olmuyor. Bundan dolayı insanlar kriterlerini değiştirip ikinci el otomobillere yöneliyorlar. İkinci el otomobiller için de bankaların kredi koşulları oldukça ağır olabiliyor. Bu durum karşısında en çok Halkbank'ın sağladığı kredi imkanı kullanılabilir oluyor. Halkbank ikinci el otomobiller için yüksek limitlerde olmasa da uygun maliyetle kredi imkanı sağlayabiliyor. 

HALKBANK'TAN UCUZ TAŞIT KREDİSİ

Halkbank'a taşıt kredisi kullanmak için başvuru yapılması durumunda oldukça avantajlı koşullarla karşılaşmak mümkün olabiliyor. Öncelikle bu banka ucuz kredisi kategorisinde bu kredi imkanını sağlıyor. Aylık yüzde 1,59 faizle ikinci el taşıt kredisi çekilebiliyor. Bu durum taşıt kredisi kullanmak isteyenler için çok önemli bir maliyet avantajını ifade ediyor. İkinci el otomobil alımında bu şekilde nakit destek oldukça cazip bir şekilde Halkbank'tan temin edilebiliyor. 

TAKSİT ERTELEMEK MÜMKÜN!

Ekonomik koşullar içerisinde insanlar bazı ödeme güçlükleri ile karşılaşabiliyorlar. Bunun için de taşıt kredisi kullanımında hemen taksit ödemelerine başlamak istemeyen vatandaşlar olabiliyor. Onlara Halkbank tarafından özel bir imkan sağlanıyor. Taşıt kredisi kullanımında tamamen müşteri tercihine bağlı olarak ilk 2 ay taksitler ertelenebiliyor. 

100 BİN TL İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ MALİYETİ NE KADAR?

Düşük faiz, 48 ay vade! İkinci el araç alacaklara 100 Bin TL kredi desteği Halkbank'ta!

Halkbank'tan ikinci el taşıt kredisi çekmek isteyenler kolay bir şekilde 100 Bin TL kredi alabiliyorlar. 48 ay vadeli 100 Bin TL taşıt kredisi için müşteriler bankaya her ay 3.252 TL ödeme yapıyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 156 Bin TL oluyor.