Emekli maaş promosyonlarına güncelleme geliyor! Promosyonda yeni dönem başlıyor, 41.500 TL görüldü!

Bankaların verdikleri maaş promosyonlarında yeni bir süreç başlıyor. Emekli maaş promosyonları 10 Bin TL sınırına dayanırken çoğu bankanın promosyon kampanyası bugün bitiyor. Ancak maaş promosyonlarında yeni gelişmeler yaşanıyor.
Emekli maaş promosyonlarına güncelleme geliyor! Promosyonda yeni dönem başlıyor, 41.500 TL görüldü!

Türkiye’de bankalardan verilen maaş promosyonları son dönemlerde oldukça popüler bir gündem haline geldi. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile başlayan süreç tüm maaş promosyonlarına yansımıştı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere 3 yıllık maaş promosyonu olarak 750 TL ödeme yaparken özel bankalar kapıyı 2.500 TL’den açıp önce 7.500 TL’ye ve şimdide de 10.000 TL sınırına kadar dayandılar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI 10 BİN TL’Yİ GEÇECEK!

Maaş promosyonları ile alakalı olarak bugün oldukça kritik bir gün. Bankalar emekliler için düzenledikleri maaş promosyonu kampanyalarına bugün son veriyorlar. Ancak emeklilerin telaş yapmalarına gerek yok. Bankalar Pazartesi gününden itibaren emekli maaş promosyonlarını yenileyecekler. Hatta bankaların emeklilere verdikleri maaş promosyonlarının 10 Bin TL’yi geçeceğine dair bilgiler bankacılık kulislerinden gelmeye başladı.

MAAŞ PROMOSYONLARI YENİLENİYOR

Emekli maaş promosyonlarına gelen bu zamlar diğer maaş promosyonlarının da yenilenmesine neden oldu. Bankalardan maaş promosyonu alan çalışanlar emeklilerin aldıkları promosyonu görünce itirazlarını ortaya koydular. Bu itirazlar kurumlar tarafından haklı bulununca bankalarla olan promosyon sözleşmeleri teker teker iptal edilmeye başlandı. Bankalar ile yeniden masaya oturan kamu kurum ve kuruluşları personellerin maaş promosyonlarına hatırı sayılır miktarlarda zam almayı başardılar.

REKOR 41.500 TL

Yapılan yeni promosyon anlaşmalarına göre Ticaret Bakanlığı personelleri 20 Bin TL, Adalet Bakanlığı personelleri 25 Bin TL, İBB personelleri 27 Bin TL, Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri 27 Bin TL, Osman Gazi Üniversitesi personelleri 31 Bin TL, Gaziantep Üniversitesi personelleri 35 Bin TL maaş promosyonu alacaklar. Maaş promosyonlarında rekor ise Anadolu Üniversitesi personelleri için ödenecek olan 41.500 TL’lik maaş promosyonu anlaşması oldu. Tüm bu maaş promosyonları 3 yıl için ödenecek.

EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONUNDA GÜZEL HABER

1 Ekim’den itibaren emekliler özel bankalar ile maaş promosyonu anlaşması yapmaya devam edecekler. Ancak bu anlaşmalar yeni kampanyalar üzerinden olacak. Bankalar henüz bu kampanyaların koşullarını açıklamadılar. Ancak emekli maaş promosyonlarına bankaların yüzde 30 ile yüzde 50 arasında değişen oranlarda zam yapabilecekleri bildirildi. En yüksek emekli maaş promosyonunun 12.500 TL’ye çıkabileceği bilgisi kulislerde konuşulmaya başlandı.