Emeklilere 19.500 TL sürprizi! Halkbank’a giden parasını alıyor!

Emekliler için maaş promosyonu kampanyalarına dair yeni gelişmeler yaşanıyor. Halkbank emekli paketi ile emekli maaş müşterilerine toplamda 19.500 TL ödeme yapıyor.
Emeklilere 19.500 TL sürprizi! Halkbank’a giden parasını alıyor!

Emekliler yaşanan ekonomik gelişmelerden en olumsuz etkilenen vatandaş grupları arasında yer alıyorlar. Derin bir geçim sıkıntısı içerisinde kalan emekliler bu durumdan bir çıkış yolu ararken Temmuz ayında maaşlarına yapılacak olan zammı heyecanla bekliyorlar. Ancak zamlı maaşları alacakları güne kadar yaşadıkları ekonomik sorunları hafifletmek isteyen emekliler kendilerine bir alan açmak zorunda kalıyorlar. Bu da emekli maaş promosyonu kampanyaları ile mümkün olabiliyor. Halkbank da emekliler için oldukça cazip bir kampanyanın duyurusunu yaptı.

HALKBANK EMEKLİ PAKETİ YENİLENDİ!

Halkbank’ın emekli müşterilere ayrı bir önem verdiği biliniyor. Emeklilerin bankası olarak da anılan Halkbank emeklilere yönelik finansal çözümlerle adından sıkça söz ettirirken emekli paketinde yenileme yoluna gittiği bildirildi. Bu emekli paketi içerisinde emekli müşterilere hem maaş promosyonu ödemesi yapılıyor hem de mini bir ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Her iki ödeme türü de nakit olarak bir anda emeklilerin banka hesaplarına aktarılabiliyor.

Halkbank’ın emekliler için ödeyeceği maaş promosyonlarının maaş miktarlarına göre tutarları şu şekilde:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL

MİNİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank’ın emekli müşterileri maaş promosyonunu aldıktan sonra bir de ihtiyaç kredisi imkanına sahip oluyorlar. Dileyen müşteriler Halkbank’a daha yüksek limitlerde krediler için başvuru yapabilirler. Ancak emekli paketi kapsamında emekli maaş müşterilerine 36 ay vadeli 7.500 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Bu kredi için faiz indirimi de uygulanırken maliyet normalin altında oluyor. 36 ay taksite bölünecek olan bu mini ihtiyaç kredisinde taksit ödemeleri küçük tutarlı oldukları için mesele olmuyor.

Halkbank’ın emekli paketi çerçevesinde emekli müşteriler 12.000 TL maaş promosyonu ve 7.500 TL de ihtiyaç kredisi ödemesi alıyorlar. İhtiyaç kredisi geri ödemeli olurken maaş promosyonu emeklilere karşılıksız veriliyor. Emeklilerin banka hesaplarına yatan para tutarının toplamı ise 19.500 TL oluyor.