Faiz indirimli ihtiyaç kredisi kampanyaları! 5 bankanın 50 Bin TL kredi taksit hesaplaması değişti!

İhtiyaç kredisi için yeni fırsatlar merak ediliyor. Hangi bankalar faiz indirimli ihtiyaç kredisi veriyorlar. İhtiyaç kredisi kampanyalarında faiz indirimi yapan bankalar hangileri? 50 Bin TL ihtiyaç kredisinin en düşük aylık taksiti kaç TL?
Faiz indirimli ihtiyaç kredisi kampanyaları! 5 bankanın 50 Bin TL kredi taksit hesaplaması değişti!

Ekonomik bozulmalardan dolayı vatandaşlar büyük bir nakit sıkışıklığı içerisinde kaldılar. Özellikle geçmişten gelen kredi ve kredi kartı borcu olanlar bütçelerini çevirmekte büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bunun için de ek nakit kaynakları çok büyük bir gereksinim halini aldı. Akla gelen ilk yol ise bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Ancak kredi maliyetleri arasında çok büyük farklar meydana geldi. Bazı bankalar piyasa koşullarına göre uygun maliyetli krediler verirken bazı bankalar ise çok yüksek maliyetleri müşterilerinin önüne koyuyorlar. Bunun için de ihtiyaç kredisi çekmeden önce çok kapsamlı araştırmalar yapılması gerekiyor.

İHTİYAÇ KREDİSİNDE FAİZ İNDİRİMİ YAPAN BANKALAR!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için bankalar önemli imkanlar sağlayabiliyorlar. Ekonomik aksamalardan dolayı bankalar düşük faizli ihtiyaç kredisi verme taraftarı olmuyorlar. Ancak yine de bazı bankaların ihtiyaç kredisi faizlerinde bazı indirimler yapıldığı gözlemlenebiliyor. Bu bankalardan ihtiyaç kredisi çekenler günün piyasa koşullarına göre avantajlı olabiliyorlar.

KAMU BANKALARI UYGUN FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYORLAR

Kamu bankaları uygun faizle ihtiyaç kredisi veren az sayıda banka içerisinde ağırlıklarını korumaya devam ediyorlar. Bu kapsamda müşteriler Ziraat Bankası'ndan aylık yüzde 1,79 faizle, Halkbank'tan aylık yüzde 1,89 faizle ve Vakıfbank'tan da aylık yüzde 1,91 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu bankalardan ihtiyaç kredisi çeken müşteriler faiz maliyeti avantajı elde ediyorlar. 

İKİ ÖZEL BANKA KAMU BANKALARININ ÖNÜNE GEÇTİ!

İhtiyaç kredisi kampanyalarında atak yapan iki özel banka son günlerde dikkat çekiyor. TEB aylık yüzde 1,64 faizle, QNB Finansbank ise aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisi vererek kamu bankalarının önüne geçtiler. Şu anda en düşük faizli ihtiyaç kredilerini bu bankalar veriyorlar. Ancak yine de genel kredi kampanyaları olmasa da özel ihtiyaç kredisi kampanyalarında bazı bankalarda daha düşük faizler bulunabiliyor. 

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

TEB ve QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi çekenler daha düşük maliyetlerle karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisini TEB 1.977 TL, QNB Finansbank ise 2.017 TL taksitle veriyorlar. 

Faiz indirimli ihtiyaç kredisi kampanyaları! 5 bankanın 50 Bin TL kredi taksit hesaplaması değişti!

36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisini Ziraat Bankası'ndan alanlar 2.037 TL, Halkbank'tan alanlar 2.078 TL, Vakıfbank'tan alanlar ise 2.086 TL taksit ödüyorlar.