Fiat Egea alacaklara sonbahar fırsatı ödeme avantajı ile geldi!

Türkiye'de araçları en çok satılan otomobil markalarından olan Fiat çok özel bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Fiat Egea model araçların yarısını peşin ödeyen müşteriler kalan yarısını da 1 yıl sonra ödeme imkanı elde ediyorlar.
Fiat Egea alacaklara sonbahar fırsatı ödeme avantajı ile geldi!

Otomobil sahibi olmanın yüksek maliyetleri gözden çıkarmak anlamına geldiği bugünlerde firmaların araba kampanyaları daha önce hiç olmadıkları kadar önem kazandılar. Sıfır kilometre araç satın almak isteyenleri en çok zorlayan konu araç satın alacak bütçenin tamamını bir anda toplayamamak oluyor. Bunu saha çalışmaları ile tespit eden Fiat konuya dair müşteri taleplerini değerlendirerek çok özel bir araba kampanyasını açıkladı. 

FİAT EGEA ÖDEME AVANTAJLI ARABA KAMPANYASI!

Fiat Egea model sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler çok önemli bir ödeme avantajı elde ediyorlar. Müşteriler herhangi bir Fiat Egea'yı liste fiyatından satın alıyorlar. Bu fiyatın yarısını peşin olarak ödeyen müşterilere 12 ay vadeli bir kredi imkanı sağlanıyor. Ancak bu kredinin aylık ödemesi olmuyor. Müşteriler her ay kredi taksiti ödemek zorunda kalmıyorlar. Bunun yerine 1 yıl sonra müşteri krediyi tek seferde ödeyerek borcu kapatıyor. 

Fiat Egea alacaklara sonbahar fırsatı ödeme avantajı ile geldi!

Fiat firması tarafından kampanyaya dair örnek bir ödeme hesaplaması paylaşıldı. Fiat Egea Sedan Easy 1.6 Multijet 130 HP DCT model  araç için müşterilere 579.900 TL fiyat veriliyor. Müşteriler bu aracı satın almak istediklerinde önce 289.950 TL peşin ödeme yapıyorlar.

Kalan 289.950 TL'lik kısım için ise müşteriye imkan sağlanarak kredi kullandırılıyor. 12 ay vadeli olarak kullandırılan bu kredinin geri ödemesi vade sonunda tek taksit şeklinde yapılıyor. Eylül 2022'de bu şartlarda Fiat Egea satın alan müşteriler kullandıkları kredinin tek taksit ödemesini Eylül 2023'te yapıyorlar.

Belirtilen tutarda kredi kullanarak Fiat Egea sahibi olan müşteri Eylül 2023'te 458.296 TL'lik bir geri ödeme yapıyor. Bu kredinin yan maliyetleri dahil yıllık maliyeti yüzde 46'yı buluyor.