Günde 10 TL taksit ödeme sözü verenler İş Bankası'ndan bu ihtiyaç kredisini çekiyorlar!

İhtiyaç kredisi kampanyaları en çok araştırılan bankacılık ürünlerinden birisi haline geldi. İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir? İş Bankası yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi veriyor?
Günde 10 TL taksit ödeme sözü verenler İş Bankası'ndan bu ihtiyaç kredisini çekiyorlar!

Finansal açıdan zor günler geçiren vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Çeşitli kaynaklardan elde edilen nakitler bütçelerin toparlanmasını sağlayabiliyor. Ancak günümüz koşullarında özellikle maliyetsiz nakit bulabilmek oldukça zorlaştı. Bundan dolayı da ihtiyaç kredileri çok daha fazla önem kazandı. Bankalardan ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar gereksinimlerini karşıladıktan sonra borçlarını aydan aya taksitler halinde bankalara ödüyorlar. 

İhtiyaç kredisi kullanmaya karar verenlerin en önemli sorunu kredi maliyetleri oluyor. İhtiyaç kredisi bir başka çözüm yolu bulunamadığı için tercih ediliyor ve bu krediyi kullanmak isteyenlerin finansal sorunları bulunuyor. Bu finansal sorunu çözerken yüksek maliyetle karşılaşmak ise sorunu daha da ağırlaştırabiliyor. Bunun için makul olabilecek faizlerle ihtiyaç kredisi çekilmek isteniyor. İş Bankası da özel bankalar içerisinde makul faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ KOŞULLARI NELERDİR?

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının bazı koşulları bulunuyor. Bu koşullar eşliğinde müşterilere nakit destekleri veriliyor. Türkiye'de şu anda bankalar ihtiyaç kredisi kullandırmaya pek de gönüllü değiller. Hem TL'deki bası riskler, Merkez Bankası'nın kredi kullandırılmaması konusundaki bazı tedbirleri ve müşterilerin ödeme güçlükleri nedenleriyle bankalar bu finansman desteğini vermeyi pek istemiyorlar. Ancak İş Bankası bu konuda bir daha ılımlı bir uygulama ortaya koyabiliyor. 

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler 36 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorlar. Bu imkan için 50 Bin TL sınırı uygulanıyor. Ancak bu uygulama da İş Bankası'nın belirlediği bir uygulama değil. BDDK'nın kararı ile 36 ay vadeye kadar verilebilecek ihtiyaç kredisi limiti üst sınırı 50 Bin TL oluyor. Aynı şekilde 50 Bin TL ile 100 Bin TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100 Bin TL üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile kullandırılıyor.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Günde 10 TL taksit ödeme sözü verenler İş Bankası'ndan bu ihtiyaç kredisini çekiyorlar!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında günlük taksit hesaplaması da merak ediliyor. İş Bankası müşterileri günde 10 TL taksitle yani aylık 300 TL'lik taksitle 7.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu kullanılan kredi 36 ayda geri ödeniyor ve yapılacak olan toplam ödeme 10.800 TL oluyor.