ING Bank'tan yıl sonu emekli paketi! Emeklilere 22.500 TL ödeme yapılıyor!

ING Bank tarafından emeklilere yönelik yıl sonu paketi açıklandı. Emekli maaş promosyonu ve ihtiyaç kredisi ile beraber emeklilere 22.500 TL ödeme yapılıyor.
ING Bank'tan yıl sonu emekli paketi! Emeklilere 22.500 TL ödeme yapılıyor!

Türkiye’de bankalar yıl sonu kampanyaları ile büyük ses getirmeye devam ediyorlar. Emeklileri yıl sonunda da unutmayan bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını zenginleştiriyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyalarını bir paket haline getiren bankalar müşterilere hem maaş promosyonu hem de düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyorlar. Bu şekilde emekliler hatırı sayılır tutarlarda nakit ödeme alma imkanı buluyorlar. Yıl sonu emekli paketi açıklayan bankalardan birisi de ING Bank oldu.

ING BANK EMEKLİ PAKETİ NEDİR?

ING Bank’ın emekli paketi oldukça büyük ses getirdi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre maaşlarını ING Bank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeme sözü veren emekli müşterilere hem emekli maaş promosyonu hem de ihtiyaç kredisi veriliyor. Üstelik bu şekilde kullandırılan ihtiyça kredisinde bir de faiz indirimi yapılarak düşük maliyetli nakit desteği sağlanmış oluyor.

Emekli maaş promosyonu olarak şu anda Türkiye’de bankalar arasında en yüksek promosyonu veren iki bankadan birisi olan ING Bank’ın güncel tarifesi de belli oldu. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olan müşterilere 4.500 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan müşterilere 5.250 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan müşterilere 6.750 TL, emekli maaşların 10.000 TL’nin üzerinde olan müşterilere 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

15.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR!

Emekli maaşlarını ING Bank’a taşıyan emekli müşterilere banka tarafından düşük faizli ihtiyaç kredisi de veriliyor. Bu kapsamda bankanın normal ihtiyaç kredisi faizine indirim uygulanıyor. Emekli müşteriler aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu da şu anda çok önemli bir maliyet avantajı oluyor.

ING Bank’ın emekli paketinden yararlanarak ihtiyaç kredisi çeken müşterilere banka 15.000 TL ihtiyaç kredisi limiti tanımlıyor. 12 ay vadeli kullanılan bu ihtiyaç kredisine aylık yüzde 1,74 faiz uygulanıyor. Bu kredinin aylık taksiti ise 1.434 TL olarak hesaplanıyor.

ING Bank'tan yıl sonu emekli paketi! Emeklilere 22.500 TL ödeme yapılıyor!

Emekli maaş promosyonunda 7.5000 TL’ye kadar para alabilen emekliler 15 Bin TL de ihtiyaç kredisi kullandıklarında kendilerine ING Bank tarafından toplamda 22.500 TL ödeme yapılmış oluyor.