QNB Finansbank faizleri dibe çekti! 800 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler kredi kampanyalarını araştırırken QNB Finansbnak'tan faiz sürprizi geldi. QNB Finansbank müşterileri için düşük faizli kredi kampanyası geldi. İşte 20 Bin TL ihtiyaç kredisinin en ucuz formülü...
QNB Finansbank faizleri dibe çekti! 800 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi çekmek için bankaların kendilerine verdikleri imkanları araştıran vatandaşlar oldukça yüksek maliyetlerle karşılaşınca bu taleplerinden vazgeçmek zorunda kalıyorlar. Şu anda bankaların ihtiyaç kredisi için istedikleri ortalama faizler yüzde 2,50'yi geçiyor. Ancak bazı bankalar özel kredi kampanyaları ile müşterilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyorlar. Bu bankalardan birisi de QNB Finansbank oldu. 

FAİZLER DİBE ÇEKİLDİ!

QNB Finansbank tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyası açıklaması ile müşterilere faiz indirimi duyurusu yayınlandı. Banka ihtiyaç kredisi faizlerinin aylık yüzde 1,74'e çekildiğini ilan etti. Bankanın yaptığı bu açıklama büyük bir heyecan yaratırken şu anda bu faiz ile ihtiyaç kredisi veren tek bir banka bulunuyor. Diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizleri ise karşılanamayacak maliyetlerde oluyor.

36 AY VADE YAPILABİLİYOR!

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası ile sağladığı kredi imkanının ayrıntıları da belli oldu. Buna göre müşteriler 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Bunun için 50 Bin TL sınırlaması uygulanıyor. QNB Finansbank'tan 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri en fazla 36 aya kadar vadelendirilebiliyor. Müşterinin talep ettiği kredi tutarı 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaysa o zaman 34 aya kadar vade uygulanıyor. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise en fazla 12 ay vadeli veriliyor. 

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

QNB Finansbank tarafından müşterilere sağlanacak olan 30 Bin TL'lik ihtiyaç kredisine dair hesaplama detayları da paylaşıldı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,74 faizle bu krediyi kullanabilecekler. Ayrıca bu kredi 36 aya kadar vade ile da alınabilecek. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi için müşteriler bankaya aylık 804 TL kredi taksiti ödeyecekler. Bu kredi için toplam faiz maliyeti ise 9.047 TL olacak. Bu maliyeti müşteriler ana para haricinde 3 yılda aylık taksitler halinde bankaya ödeyecekler.

QNB Finansbank faizleri dibe çekti! 800 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası!

KREDİ BAŞVURUSUNDA KOLAYLIK!

QNB Finansbank bu kredi başvurusunda müşterilere her türlü kolaylığı da sağlıyor. İnternet üzerinden başvuru yapılabildiği gibi mobil uygulamadan da kredi başvurusu yapılabilecek. Dileyen müşteriler ise başvuru işlemlerini banka şubelerine giderek yapabilecekler. Onaylanan kredi başvuruları neticesinde talep edilen tutarlar müşterilerin vadesiz hesaplarına aktarılıyor.