Renault Clio için ay ortası zammı! Yeni fiyat listesi açıklandı!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına zamlar gelmeye devam ediyor. Renault ani bir kararla fiyat listelerini güncelledi. Renault Clio fiyatları ne kadar oldu?
Renault Clio için ay ortası zammı! Yeni fiyat listesi açıklandı!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına düzensiz aralıklarla zamlar yapılıyor. Bu yolla otomobil fiyatları her ay ortalama yüzde 5 oranında zamlanıyor. Sıfır kilometre araç satın almak isteyenler daha yüksek maliyetlerle karşılaşabiliyorlar. Yapılan bu zamların ÖTV açısından da önemi var. Otomobil fiyatları zamlandıkça ÖTV matrah dilimleri de değişebiliyor. Renault firması sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına yeni bir zam uygulama kararı aldı ve fiyatları yeniden belirledi.

AY ORTASI ZAM!

Otomobil firmaları genellikle araç fiyatlarına her ayın başında zam uyguluyorlar. Ancak Renault firması ayın ortasında otomobillerin fiyatlarına zam yaptı. Bu yapılan esasında ek bir zam değil. Renault ayın başında sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına zam yapmamıştı. Yeni zamları ise ayın ortasında yaptı. Bu şekilde Mart ayında uygulanması gereken zam fiyatlara sadece geç yansıtıldı.

RENAULT CLİO FİYATLARI ZAMLANDI!

Renault firmasının en çok satışını yaptığı modellerden birisi Renault Clio olduğu biliniyor. Bunun için de zam yapıldıktan sonra fiyatı en çok sorgulanan model de Renault Clio oldu. Renault Clio satın almak isteyenler artık bir miktar daha yüksek tutarlarda ödemeler yapmak durumunda kalacaklar. En ucuz fiyatlı Renault Clio zamdan önce 459.900 TL’ye satılıyordu. Bu aracın zamdan sonra fiyatı ise 463.900 TL’ye yükseldi.

Renault Clio için belirlenen yeni fiyat listesi şöyle:

-Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 463.900 TL
-Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 606.000 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe 90 bg: 528.900 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 624.000 TL
-Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 673.900 TL