Ziraat Bankası 7.500 TL iade veriyor! Tek şart açıklandı

Ziraat Bankası, güncel kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 7.500 TL iadenin detayları netlik kazanırken, banka kampanya koşullarını da tek tek açıkladı. İşte Ziraat Bankası 7.500 TL iade hakkında merak edilenler..
Ziraat Bankası 7.500 TL iade veriyor! Tek şart açıklandı

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı kampanya açıklamasında 1 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın şartlarını duyurdu. Belirtilen tarihe kadar yapılacak alışverişler karşılığında hediye verilecek olan Bankkart TL’ler açıklandı!

ZİRAAT BANKASI AÇIKLADI

31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan alışverişlere karşın verilecek hediye Bankkart TL’ler için Ziraat Bankası şunları söyledi:

“Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da tek seferde yapacağınız 25.000 TL - 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart Lira, 50.000 TL - 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5.000 TL Bankkart Lira, 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7.500 TL Bankkart Lira verilecektir. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit avantajından yararlanabilirsiniz”

ekran-goruntusu-2024-05-19-111711.png

KAMPANYA KOŞULLARI SIRALANDI

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için kampanya koşulları şu şekilde sıralandı:

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Açıklamanın devamında ise kampanyanın 31 Mayıs tarihine kadar devam edeceği duyuruldu. Buna göre bu tarihe kadar belirtilen miktarlarda alışveriş yapanlara hediye Bankart TL verilecek!

13 TEMMUZ’DA GERİ ALINACAK

Ziraat Bankası, kampanya kapsamında yapılan açıklamada kullanılmayan Bankkart TL’lerin 13 Temmuz tarihinde geri çekileceğini ifade etti. 7 Haziran tarihinde kazanılan Bankkart TL’lerin tamamı Ziraat Bankası hesaplarına yüklenirken, bir müşterinin kampanya döneminde en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecekleri ifade edildi.