Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! 300 Bin TL ucuz konut kredisi kampanyaları başladı!

Konut kredisi çekmek isteyenler için kamu bankalarından yeni bir duyuru yayınlandı. Düşük faizle konut kredisi kampanyalarının başladığını duyuran Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 300 Bin TL limitli kampanyayı ilan ettiler. Kamu bankaları 300 Bin TL konut kredisini kaç TL taksitle veriyorlar?
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! 300 Bin TL ucuz konut kredisi kampanyaları başladı!

Ev sahibi olmak için konut kredisi araştırması yapanlara kamu bankalarından haber var. Vatandaşların ev satın alabilmeleri için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi desteği sağlıyor. Düşük faizle konut kredisi veren kamu bankaları yeni kredi maliyetlerini duyurdular. Konut kredisi kullanmanın çok cazip hale geldiği bu maliyetler duyanları cezbediyor. Peki kamu bankaları yüzde kaç faizle konut kredisi veriyorlar? 

KAMU BANKALARINDAN KONUT SATIŞLARINA KREDİ MÜDAHALESİ

Konut sektöründe yüksek fiyatlardan dolayı evlerin satılmayışına kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank düşük faizli kredi ile müdahale ettiler. TOKİ'nin sosyal konut projesi sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklama ile konut fiyatlarında düşüşlerin başladığını açıklamıştı. Düşen fiyatlar karşısında bir de kamu bankalarından ucuz kredi desteği eklenince ev satışlarında artışlar meydana gelmesi hedefleniyor. 

KONUT KREDİLERİ HANGİ ŞARTLARLA VERİLİYOR!

Konut kredisi çekmek isteyenler kamu bankalarının belirledikleri bazı şartlara uymak durumundalar. Bu krediler en fazla 120 aya kadar vade ile veriliyor. Ancak daha düşük vadede ödeme yapmak isteyenler 60 ay vadeli olarak da bu konut kredilerini kullanıp daha az faiz ödemesi yapabiliyorlar. 10 yıl vadeli konut kredileri ise aylık taksitlerin düşük olmasından dolayı daha fazla faiz maliyetine rağmen tercih ediliyor. 

Konut kredilerine kamu bankaları aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uyguluyorlar. Bu kredi faizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ta da aynı oranda uygulanıyor. Bu şekilde konut kredisi çekilerek hem sıfır konutlar hem de ikinci el konutlar satın alınabiliyor. 

Kredi geri ödemelerinde müşterilere önemli imkanlar yine kamu bankalarından sağlanıyor. Esnek ödeme imkanı verilen müşteriler çeşitli ödeme planları içerisinde tercih yapabiliyorlar. Her ay taksit ödemek istemeyenler 3 ayda bir taksit ödemeli veya serbest ödemeli konut kredisi geri ödeme planlarını tercih edebiliyorlar. 

300 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! 300 Bin TL ucuz konut kredisi kampanyaları başladı!

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından konut kredisi maliyetlerine dair de açıklama yapıldı. Düzenlenen konut kredisi kampanyasına göre 120 ay vadeli 300 Bin TL konut kredisi çeken müşterilere aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu krediyi çekenler vade süresince her ay 4.929 TL kredi geri ödemesi yapıyorlar. 

En güncel ve avantajlı konut kredisi haberlerinden ilk olarak haberdar olmak istiyorsanız mobil uygulamalarımızı yükleyebilirsiniz:

ANDROİD İÇİN TIKLAYINIZ

APPLE İÇİN TIKLAYINIZ