Samsun Kıran TOKİ 2. etap konut projesi kura sonuçları isim listesi

TOKİ Samsun İlkadım Karın Mahallesi 2. etap 1. bölge ve 2. bölge projesi kapsamında yapılan 200 konut için bugün hak belirleme çekilişi yapılıyor.
Samsun Kıran TOKİ 2. etap konut projesi kura sonuçları isim listesi

Vatandaşın ucuz konut sahibi olmasını sağlamak adına kurulan TOKİ yeni projelerini peş peşe duyurmaya devam ederken bir yandan da satışı tamamlanan projelerde hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişleri yapılıyor. Bu çekilişlerden biri de Samsun için yapılıyor.

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mah. Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Bölge ve Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mah. Kentsel Dönüşüm Projesi 2.etap 2. Bölge konut projesi için toplamda 200 konutun hak sahibi yapılan kura çekilişi ile belirlenecek. İşte kura saati ve sonuç sorgulama sayfası...

TOKİ SAMSUN İLKADIM KIRAN KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA!

TOKİ tarafından yapılan açıklamada "T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından 250.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında başvuru toplanan Samsun İlkadım 200 / 250000 Sosyal Konut Projesi hak sahipleri için; Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mah. Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Bölge 694 Konut projesinde inşa ettirilen; 2+1 tipi 37 ve 3+1 tipi 10 adet konut, Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mah. Kentsel Dönüşüm Projesi 2.etap 2. Bölge 710 Konut projesinde inşa ettirilen 2+1 tipi 54 adet ve 3+1 tipi 99 adet ile olmak üzere toplamda 200 adet konut için gerçekleştirilecek Konut Belirleme Kurası 13 Mayıs 2024, Saat 11:00 ’de İdaremizin YouTube hesabından canlı yayın ile yapılacaktır." denilerek kura hakkında gerekli bilgilere yer verildi.

Kura çekilişi saat 11:00 itibari ile yapılacak ve TOKİ'nin resim youtube sayfası üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Kura çekilişi sonuçları ise TOKİ GOV TR resmi internet sitesi ya da e-Devlet üzerinden TC kimlik numarası ile sorgulanabilecek. Kurada adı çıkmayanlara başvuru parası iadesi yapılırken adı çıkan kişiler ise TOKİ konut sözleşmesi imzalayarak süreci takip etmeye devam edecekler.

Genel Yayın Yönetmeni