TOKİ Mayıs ayının ilk satış ilanını yayımladı! 9.433 TL taksitle 2+1 ev

TOKİ sosyal konut projelerine tüm hızı ile devam ederken beklenen yeni satış duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuru ile 9.433 TL taksitle 2+1 ev satışı başladı.
TOKİ Mayıs ayının ilk satış ilanını yayımladı! 9.433 TL taksitle 2+1 ev

Alt gelir ve orta gelir grubu için üretmiş olduğu ucuz konut projeleri ile takip edilmeye devam edilen TOKİ yeni konut projesini duyurdu. Mayıs ayının ilk konut satış ilanını yayımlayan TOKİ başvuruları 23 Mayıs 2024 tarihi itibari ile kabul etmeye başlayacağını açıkladı.

2+1 konut 35 adet ,3+1 konut 31 adet olmak üzere toplam 66 adet konut satışa çıktı. TOKİ yapmış olduğu açıklamasında Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mah. 754 ADET Konut kapsamında üretilecek 66 adet konutun başvurularını Ziraat Bankası Çorum şubeleri ve e-Devlet üzerinden kabul edeceğini belirtti.

TOKİ ÇORUM MERKEZ CELİLKIRI KONUT PROJESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.
  • Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacaktır.
  • Yukarıdaki şartları sağlayan kişiler, başvuru tarihleri arasında, yetkili banka şubelerine başvuru bedelini ödeyerek, başvurdukları kategori ile ilgili “Satın Alma Talep ve Yüklenim Belgesi” ni imzalayacaklardır
  • Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre 10 Haziran 2024 - 14 Haziran 2024 tarihleri arasında konut seçimi yapan hak sahipleri; peşinat bedelinden başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı sözleşme imzalama tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerinin gerçekleştirileceği banka şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır.

toki-corum-fiyatlari.jpg

TOKİ Çorum projesine özel olarka satışa sunacağı 2+1 konutlar için 9 bin 433 TL'den başlayan taksitlerle satış yaparken 3+1 konut almak isteyen kişiler için aylık taksit tutarı 11 bin 263 TL'den başlayacak. Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere TOKİ banka kredisiz 120 ay taksitle ödeme imkanı sunacak.

Genel Yayın Yönetmeni