TOKİ'nin Ankara Beypazarı konut projesinde başvuru başladı

TOKİ Ankara Beypazarı konut projesi için başvuruları kabul etmeye başladı. 113 konut için başvuru yapan kişiler arasından kura ile hak sahipleri belirlenecek.
TOKİ'nin Ankara Beypazarı konut projesinde başvuru başladı

Türkiye genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yer alan Ankara'da uygun fiyatlarla ve düşük taksitlerle ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi gelmişti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Beypazarı ilçesinde inşa edilecek olan projede yer alan 113 adet daire için kuralı satış yapılacağı açıklanmıştı.

72 tanesi 2+1 alt gelir grubu ve 41 tanesi 3+1 orta gelir grubu olmak üzere toplamda 113 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ankara İli, Beypazarı İlçesi, 2. Etap 428 Adet Konut Projesi için başvurular başladı. 14 Haziran'a kadar devam edecek olan başvuruların sona ermesinin ardından yapılacak olan kura çekilişi ile evleri satın almaya hak kazanan kişiler belirlenecek.

TOKİ ANKARA BEYPAZARI 2+1 VE 3+1 DAİRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan yeni konut projeleri peş peşe açıklanmaya devam ederken bunlardan biri de Ankara'da yer aldı. Ankara'da yer alan projede toplamda 113 adet konut için başvuru başladı.

toki-ankara-fiyatlari.jpg

TOKİ'nin Ankara projesinde satışa sunduğu kontular için belirlediği en düşük satış fiyatı 1 milyon 457 bin TL en yüksek satış fiyatı ise 2 milyon 382 bin TL olarak ilan edildi. En düşük taksit tutarı 9 bin 110 TL'den başlarken en yüksek taksit tutarı ise 14 bin 889 TL olarak açıklandı.

Konutlar için başvular resmen başlarken 14 Haziran tarihine kadar devam edecek. e-Devlet üzerinden başvuru yapacaklar için ise süre 13 Haziran'da sona erecek. Başvurular e-Devlet ve Ziraat Bankası Beypazarı şubesi üzerinden kabul edilecek.

Genel Yayın Yönetmeni