TOKİ'nin deprem konutlarında yaşam başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Adana'da inşa ettiği deprem konutlarını hak sahiplerine teslim ederken evlerde yaşam başladı. Konutlarını alan depremzedeler büyük sevinç yaşadı.
TOKİ'nin deprem konutlarında yaşam başladı

Ucuz sosyal konut projeleri üretmeye devam eden TOKİ bir yandan da deprem bölgesini yeniden inşa etmeyi sürdürüyor. Depremde yıkılan şehirleri yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nin Adana'da tamamladığı deprem konutlarında yaşam başladı.

Acı depremin yaşandığı gün Konya'da yaşanan kızlarını ziyaret etmek için başka bir şehirde olan yaşlı çift TOKİ'nin tamamladığı evlerini teslim alarak büyük sevinç yaşadılar. TOKİ'nin Adana'da inşa etmeye başladığı konutlardan bin 589 tanesi tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ ADANA DEPREM KONUTLARINDA YAŞAM BAŞLADI!

Projeler çerçevesinde bütün kaba inşaatlar tamamlanmış olurken, kurası çekilen ve hak sahiplerine teslim edilen evlerde yaşam başladı. Merkez Çukurova ilçesine bağlı Şambayadı Mahallesi’nde yapılan TOKİ konutlarında oturmaya başlayan aileler, hem devlete teşekkür etti hem de artık deprem korkusu yaşamayacaklarını söyledi.

Evlerini teslim alan kişiler TOKİ'ye teşekkürlerini sunarken 1 sene içerisinde anahtarlarını almanın mutluluğunu yaşadı. Evlerine alarak yerleşen hak sahipleri tüm depremzedelerin en kısa sürede evlerine kavuşmalarını dilerken depreme dayanıklı konutlarda yaşamann huzuru içerisinde evlerinde oturacaklarını belirterek devlete teşekkülerini sundu.

Genel Yayın Yönetmeni