16 Bin TL peşinat ve 2.365 TL taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık kelepir konutlar!

Ziraat Bankası'nın yeni ucuz konut satış ilanları yayınlandı. Oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkarılan konutlar için vatandaşlara konut kredisi desteği de veriliyor. İşte 16 Bin TL peşinat ödeyerek satın alınacak konutlar...
16 Bin TL peşinat ve 2.365 TL taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık kelepir konutlar!

Ucuz konut bulmak Türkiye'de oldukça büyük bir mesele haline geldi. Sadece büyükşehirlerde değil Anadolu'nun küçük illerinde dahi konut fiyatları insanların alım güçlerinin çok ötesine geçmiş durumda. Bu sorunu aşabilmek için alternatif yol ise bankaların satışını yaptıkları ikinci el konutlar oluyor. Ziraat Bankası da müşterilere bu konuda büyük bir sürpriz yaptı. Yayınlanan konut satış ilanı ile Ziraat Bankası'ndan oldukça makul fiyatlarla konut satın alma imkanı doğdu. Üstelik bu konutlar yine Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kullanılarak satın alınabiliyor. 

ZİRAAT BANKASI'NIN KELEPİR KONUTLARI SATIŞTA!

Ziraat Bankası tarafından kelepir fiyatlı konutlar için yeni satış ilanları yayınlandı. Bu ilanlar içerisinde her bütçe için farklı bir konut bulunuyor. Emlak365 okuyucularının bilgilenebilmesi için örnek olarak aynı fiyatlı 3 adet konut satış ilanına haberimizde yer verip ödeme koşullarına dair şartları inceleyeceğiz.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan 111 metrekare büyüklüğündeki ikinci el konut Ziraat Bankası tarafından 160 Bin TL'lik bedelle satışa çıkarıldı. Aynı şekilde Erzurum'un Horasan ilçesinde de 145 metrekarelik ve 135 metrekarelik iki ayrı konut için de Ziraat bankası 160 Bin TL fiyat belirledi. Bu konutlar için henüz teklif yapılmazken Ziraat Bankası'ndan konut kredisi çekilerek bu evlere sahip olunabilir.

16 Bin TL peşinat ve 2.365 TL taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık kelepir konutlar!

ZİRAAT BANKASI'NDAN DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ DESTEĞİ!

16 Bin TL peşinat ve 2.365 TL taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık kelepir konutlar!

160 Bin TL satış fiyatı olan bir konut için konut kredisi çekmek amacıyla Ziraat Bankası'na başvuru yapanlara Ziraat bankası yüzde 90 oranında kredilendirme yapabiliyor. Bu kapsamda müşteriler bu konutlar için 144 Bin TL tutarında konut kredisi kullanabiliyorlar. Bundan dolayı öncelikle kredilendirilemeyecek olan yüzde 10'luk kısmın karşılığı olan 16 Bin TL'lik kısım konutları satın alacaklar tarafından peşin olarak ödenmesi gerekiyor.

Ziraat Bankası'ndan 144 Bin TL konut kredisi kullanmak isteyen müşterilere banka oldukça düşük bir faiz oranı olan yüzde 1,29 ile kredi imkanı sağlıyor. Konut kredilerinin azami vade süresinin üst sınırı olan 120 ay vadeli olarak bu kredinin kullanılması halinde müşteriler bankaya her ay 2.365 TL kredi taksiti ödeyecekler. 

Yapılan bu hesaplamaya göre bu konutları satın almak için müşteriler 16 Bin TL peşinat ödemesi ve aylık 2.365 TL taksit ödemeleri gerekecek.