18 kilo altınım, 18 evim var demişti! Kobra Murat gerçek mal varlığını açıkladı!

Kobra Murat lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Murat Divandiler katıldığı bir televizyon programında mal varlığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyleyerek gerçek mal varlığını yeniden kamuoyuna duyurdu.
18 kilo altınım, 18 evim var demişti! Kobra Murat gerçek mal varlığını açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında mal varlığını açıklayan Kobra Murat büyük ses getirmişti. Mal varlığına dair, “18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var” diyen Kobra Murat bu açıklamanın üzerine yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı. 18 kilo altınının olmadığını belirten Kobra Murat bugüne kadar aldıklarının 18 kiloyu bulduğunu ve bu altınları satarak çeşitli gayrimenkuller satın aldığını belirtti.

GERÇEK MAL VARLIĞINI AÇIKLADI!

Gerçek mal varlığını açıklayan Kobra Murat, “Benim öyle çok büyük bir mal varlığım yok. Kendi oturduğum bir evim var. Büyük oğluma, kızıma ve küçük oğluma da birer ev aldım. Ayrıca büyük oğlum ile kızıma birer tane de yazlık aldım. Küçük oğluma yazlık filan almış değilim. Benim arabam bile yok.” dedi.

2 GECEKONDUM VAR!

Küçük bazı gayrimenkullerinin de olduğunu belirten Kobra Murat, “2 tane gecekondum var. Biz 23 metrekarelik evde 6 kişi yaşadık zamanında. Ayrıca 20 metrekarelik üç katı bir dükkanım var. Bunların yanında çocuklarıma yaptığım 14 ayar gösterişli altınlar var. Çok büyük değerleri yok. İşe otobüsle gidip gelen birisiyim. Halkın içine karışmayı seviyorum. Onlar da görünce şaşırıyorlar.” ifadelerini kullandı.

ALTINLARI BOZDURUP ÇOCUKLARIMA EV ALDIM

Altın almak konusunda aileden gelen bir alışkanlığa sahip olduğunu belirten Kobra Murat, “Benim altın yatırımı yapma alışkanlığım aileden geliyor. Annem tasarruf yapıp kenara biraz para ayırsa koşup altın yapardı. Çocukluğumda öyle gördüm. Büyüdüğümde de aynı şekilde bende altın almaya başladım. Ancak öyle şu anda kenarda 18 kilo altınım filan yok. Bozdurup çocuklarıma ev satın aldım. O açıklamayı yaptığımdan beri telefonlarım susmuyor. Yanlış anlaşıldım.” şeklinde konuştu.