40 metrekare 2+1 sıfır prefabrik ev için 18 Bin TL fırsatı! Prefabrik evde dev indirim kampanyası!

Prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu? Kampanyalı prefabrik evler var mı? Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? Devlet prefabrik evler için destek veriyor mu? İşte en ucuz maliyetle prefabrik ev yaptırmanın yolu...
40 metrekare 2+1 sıfır prefabrik ev için 18 Bin TL fırsatı! Prefabrik evde dev indirim kampanyası!

Prefabrik evler son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. İnsanlar betonarme evlere çok yüksek maliyetler ödemek yerine daha ekonomik bir çözüm yolu olan prefabrik evleri tercih ediyorlar. Prefabrik ev fiyatları da sıklıkla araştırılan konulardan birisi oluyor. Peki prefabrik ev nasıl yaptırılır? Prefabrik ev yaptırırken hangi model evler tercih edilebilir? Prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? Prefabrik evleri uygun fiyata yaptırmanın yolu var mı? Devlet prefabrik ev yaptırmak isteyenlere destek veriyor mu? 

PREFABRİK EV NASIL YAPTIRILIR?

Prefabrik ev yaptırmak oldukça kolaydır. Öncelikle prefabrik evin yapılacağı bir araziye ihtiyaç vardır. Her araziye prefabrik ev yaptırmak mümkün değildir. Bunun için seçilen arazinin ev yaptırmaya uygun bir imarı olmalıdır. Bu konuda da arazinin bulunduğu belediyenin imar biriminden bilgi alınabilir. Ardından ise prefabrik ev yapımı konusunda faaliyet gösteren bir firma tercih edilerek iletişime geçilir. Yapılacak evin modelinden fiyatına kadar anlaşma sağlandıktan sonra firma en geç iki hafta içerisinde bu evi anahtar teslim olarak müşterilere teslim etmektedir. 

Prefabrik ev yaptırmadan önce evin yapılacağı alana bir beton dökülmesi gerekmektedir. Firmalar genellikle bunun müşteriler tarafından yapılmasını isterler. Ayrıca alandaki elektrik, su gibi şebekelerden müşteriler sorumlu olmaktadırlar. Evin dış alanında genellikle firmalar herhangi bir işlem yapmamaktadırlar. 

PREFABRİK EV MODELLERİ NELERDİR?

Prefabrik evlerde geniş bir model seçeneği vardır. Tek katlı ve iki katlı olmak üzere hazır modeller tercih edilebileceği gibi kendinizin hazırlayabileceği bir modele dair de prefabrik ev üretimi yapılabilir. Prefabrik evler çok geniş de yapılabilir çok küçük de. Bu tamamen ayrılan bütçeye göre değişmektedir. Çift katlı, villa tarzı prefabrik evler oldukça yüksek maliyetlerde olabilmektedir.

DEVLET PREFABRİK EV DESTEĞİ VERİYOR MU?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından prefabrik evler için vatandaşlara belirli şartları karşılamaları durumunda destek verilebiliyor. Bu kapsamda 150 Bin TL nakit desteği alınabiliyor. Bu desteği alabilmenin en önemli koşulu ise prefabrik evin yapılacağı arazinin tam hissesine sahip olmak oluyor. Diğer şartların da karşılanması durumunda 150 Bin TL'lik destekten yararlanılabiliyor.

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

40 metrekare 2+1 sıfır prefabrik ev için 18 Bin TL fırsatı! Prefabrik evde dev indirim kampanyası!

Prefabrik ev fiyatları oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler internette fiyat sorgulaması yapabiliyorlar. Bazen de bazı firmalar çeşitli kampanyalarla indirim imkanları sağlıyorlar. Şu anda bir firma prefabrik ev fiyatlarında yüzde 15 indirim kampanyası düzenliyor. Buna göre 40 metrekare 1+1 prefabrik ev 168 Bin TL'ye, 45 metrekarelik 2+1 prefabrik ev 197 Bin TL'ye, 70 metrekarelik prefabrik ev ise 237 Bin TL'ye yaptırılabiliyor. Devletten 150 Bin TL prefabrik ev yardımı alan vatandaşlar sadece 18 Bin TL'lik maliyetle prefabrik ev sahibi olabiliyorlar.