Bu fiyata 1+1 daire bile kalmadı SGK 120 bin liraya 445 M2 avlulu kargir ev satıyor

Konut fiyatlarındaki yükseliş pek çok kişinin ev sahibi olmasını zorlaştırırken SGK gayrimenkul satışı ile büyük fırsat sunuyor. SGK gayrimenkulleri satılıyor 445 m2 avlulu evin fiyatı görenleri şaşırtıyor!
Bu fiyata 1+1 daire bile kalmadı SGK 120 bin liraya 445 M2 avlulu kargir ev satıyor

Bu fiyata 1+1 daire bile kalmadı SGK 120 bin liraya 445 M2 avlulu kargir ev satıyor! Ev sahibi olmak isteyen kişilere aradıkları büyük fırsatı Sosyal Güvenlik Kurumu sundu. SGK taşınmazları satışa çıktı. SGK'nın elinde olan taşınmazlar ihale yöntemi ile satışa sunulurken bu ilanlardan biri de Antalya'da yer alan avlulu kargir ev için yayımlandı. 

Yayımlanan ilanda taşınmazın özellikleri yayımlanırken yükselen konut fiyatları sonrasında artık 1+1 dairenin bile alınamayacağı bir fiyata avlulu kargir evin satışına onay çıktı. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından yayımlanan ilanda ihale tarihi de belirlendi. 

SGK TAŞINMAZLARI SATILIYOR! KARGİR EV KAÇ TL?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından satışa sunulan taşınmaz için yayımlanan ilanda merak edilen detaylara yer verildi. Taşınmaz satışı için ihale tarihi 17 Kasım 2022 olarak belirlenirken belirtilen tarihte saat : 10.00 - 10.05 arasında Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi 1. Kat İcra Satış Servisi 108 Numaralı Odada açık arttırma suretiyle yapılacak. 

Bu fiyata 1+1 daire bile kalmadı SGK 120 bin liraya 445 M2 avlulu kargir ev satıyor

Yayımlanan ilanda "Artırılan bedel bu miktarı bulmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla 24.11.2022 günü aynı yer ve saatte ikinci arttırmalar yapılacaktır. İkinci artırmalarda rayiç bedelin %50’si + takip masraflarını ve varsa rüçhanlı alacakların toplamını geçmesi şartıyla gayrimenkul en çok artırana ihale edilir. Şu kadar ki 1. artırmada istekli çıkmaz veya pey sürülmezse ikinci artırmada 6183 sayılı yasanın 94. maddesi gereğince birinci artırmadaki şartlar aranacaktır" ifadelerine yer verilerek ikinci ihale içinde merak edilen soruları yanıtladı. 

Söz konusu taşınmazı satın almak isteyen kişiler belirtilen tarihte düzenlenecek olan ihaleye katılarak en yüksek teklifi vermeye çalışacaklar. Teklif vermek isteyen kişiler gerekli detayları 2019/16 sayılı dosyadan İcra Satış Servisi’ne başvurmaları halinde öğrenebilecekler.