Yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi! Denizbank'tan emeklilere kredi sürprizi!

Emeklilere yönelik Denizbank yeni bir kredi duyurusu yaptı. Buna göre emekliler aylık yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi çekebilecekler. İşte emeklilere sunulan kredi kampanyasının avantajları...
Yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi! Denizbank'tan emeklilere kredi sürprizi!

Türkiye’de bankaların emeklilere yönelik kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Emeklilere özel kredi imkanları sağlayan bankalar çok sayıda emekliyi müşteri olma konusunda ikna edebiliyor. Son olarak bu bankaların içerisinde Denizbank da katıldı. Denizbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre emekli müşterilere düşük faizli ihtiyaç kredisi veriliyor.

DENİZBANK TRANSFER KREDİSİ!

Emekliler başka bankalarda bulunan kredi borçlarından dolayı maaşlarını bir bankadan diğer bankaya taşırken sıkıntı yaşıyorlar. Bankalar kredi borcu olan emeklinin maaşını taşımasına izin vermiyorlar. Denizbank bu durumda kalan emeklilere özel bir kredi kampanyası geliştirdi. Bu kampanya ile emeklilere hem maaşlarını hem de kredi borçlarını taşıma imkanı getirildi.

Denizbank’a maaşını taşımak isteyen emekliler diğer bankalara olan kredi borçlarını da taşıyabilirler. Bunun için emeklilere düşük faizli ihtiyaç kredisi veren Denizbank oldukça cazip bir kredi teklifinde bulunuyor. Peki Denizbank hangi koşullarda emeklilere transfer kredisi veriyor? Hangi emekliler bu krediyi kullanabilirler?

ÖRNEK KREDİ MALİYET HESAPLAMALARI

Denizbank emeklilere sağladığı kredi imkanının maliyet hesaplamalarını açıkladı. Buna göre 10 Bin TL transfer kredisi 12 ay vadeli kullanılması durumunda kredi faizi yüzde 1,48, kredi taksiti 936 TL oluyor. Aynı kredi 24 ay vadeli olarak kullanılırsa müşterilere aylık yüzde 2,43 oranında kredi faizi uygulanıyor ve kredi taksiti 592 TL oluyor. Yine aynı kredinin 36 ay vadeli olarak kullanılması halinde krediye aylık yüzde 2,48 oranında faiz uygulanıyor ve aylık taksit 464 TL olarak hesaplanıyor.

Yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi! Denizbank'tan emeklilere kredi sürprizi!

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU İÇİN DENİZBANK TARİFESİ

Emekli maaş promosyonu için Denizbank’ın uyguladığı tarife de merak ediliyor. Emekliler şu anda maaşlarını Denizbank’a taşıyarak maaş baremlerine göre 1.425 TL ile 1.750 TL arasında maaş promosyonu alabiliyorlar. Ancak bu promosyon tutarları için son günler yaşanıyor. Emeklilerin maaş promosyonu kampanyasına Denizbank 1 Kasım’dan itibaren zorunlu zam uygulayacak. SGK ile yapılan anlaşma gereği emekli maaş promosyonu Denizbank’ta en düşük 3.000 TL’ye çıkacak. Maaş miktarına göre emeklilere en az 5.000 TL promosyon ödemesi yapılabilecek.