Zam pazar günü dinlemedi rekor zam sonrası yeni zamlı sigara fiyatları listesi yayımlandı

Zam haberleri peş peşe açıklanmaya devam ederken sigaraya yeni zam haberi son dakika olarak açıklandı. Sigara fiyatlarına yeni zam haberi ile listeler bir kere daha değişti. İşte 16 Ekim 2022 yeni zamlı sigara fiyatları listesi...
Zam pazar günü dinlemedi rekor zam sonrası yeni zamlı sigara fiyatları listesi yayımlandı

Tütün ürünlerine yeni zam haberi son dakika olarak açıklandı. 16 Ekim 2022 Pazar günü itibari ile geçerli olan yeni zamlı sigara fiyatları listesi de yayımlandı. Yayımlanan listede en ucuz sigara fiyatı 29,50 liraya fırlarken en pahalı sigara fiyatı ise 33,50 TL oldu. 

Sigaraya yapılan zam ile günde 1 paket en ucuz sigara içenlerin dahi cebinden çıkacak olan aylık para 885 TL'ye yükselirken zamlı sigara fiyatları sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Sigaraya zam yapılması büyük tepki çekerken yılbaşına kadar yeni zamların gelebileceği beklentisi de tepkileri arttırdı. 

SİGARA FİYATLARINA SON DAKİKA ZAM HABERİ 16 EKİM 2022! EN UCUZ VE EN PAHALI 1 PAKET SİGARA FİYATI KAÇ TL OLDU?

16 Ekim 2022 tarihi itibari ile yeni zamlı sigara fiyatları listesi yayımlandı. Yayımlanan yeni liste kapsamında en ucuz sigara fiyatı 29,50 liraya yükselirken en pahalı sigara fiyatı ise 33 TL olarak belirlendi. Yeni zamların sonrasında günde 1 paket sigara içen kişilerin aylık cebinden çıkacak olan para en ucuz sigarayı içseler dahi 29.50 X 30 gün olmak üzere 885 TL oldu. 

Zam pazar günü dinlemedi rekor zam sonrası yeni zamlı sigara fiyatları listesi yayımlandı

En pahalı olan sigara fiyatında ise 33,50 TL olarak üzerinden yapılan hesaplama aylık cepten çıkacak olan tutar 1.005 TL oldu. Sarmalık kıyılmış tütün almak isteyen kişiler için ise yeni zamlı fiyat ise 30 TL olarak belirlendi.