Malatya'dan acı haber! Vinç şantiyede işçilerin üzerine devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi'nde çalışma yapılan inşaat şantiyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle vinç işçilerin üzerine devrildi. İlk belirlemelere göre 3 işçi hayatını kaybederken 2 işçi ise yaralandı.
Malatya'dan acı haber! Vinç şantiyede işçilerin üzerine devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Türkiye ne yazık ki her gün yeni acı haberlerle sarsılmaya devam ederken Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yer alan bir inşaat şantiyesinde acı bir kaza yaşandı. İnşaat şantiyesinde devam eden çalışmalar kapsamında yardım için gelen vinç henüz belirlenemeyen bir nedenle şantiyede çalışan işçilerin üzerine devrildi. 

Yakınca Mahallesi'nde yer alan şantiyede devrilen vinç çok sayıda işçinin yaralanmasına neden olurken ne yazık vinçin üzerine yıkıldığı işçilerden üçü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza haberi sonrasında müdahale için olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken Malatya Valisinin de şantiyeye geldiği açıklandı. 

MALATYA'DA VİNÇ FACİASI: 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 İŞÇİ AĞIR YARALI! 

Kaza haberini alır almaz olay yerine giden Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar kaza hakkında bilgi alırken güvenlik ekipleri de kaza sonrası soruşturma başlattı. Şantiyede yaşanan acı olay sonrasında diğer işçiler göz yaşlarına boğulurken vinçin üzerine devrildiği 3 işçinin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettikleri duyuruldu. 

Malatya'dan acı haber! Vinç şantiyede işçilerin üzerine devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Vinç operatörünün göz altına alındığı belirtilirken yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu açıklandı. Yaralanan şantiye işçileri için tüm imkanlar seferber edilirken kazanın kaynağı hakkında araştırmalar başladı. Göz altına alınan vinç operatörünün ifadesine başvurulurken güvenlik ekiplerinin de olay yerinde incelemelere başladıkları belirtiliyor. Acı haberi alan inşaat işçilerinin aileleri göz yaşlarına boğulurken cenaze törenlerinin yarın yapılacağı açıklandı.