Paris'te butik mağaza işine giren Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk 2 Milyon Euro'ya ev aldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk Paris’te yaptığı gayrimenkul yatırımı ile gündeme geldi. Modacı Nihan Buruk Paris’e yerleşirken şimdi de 2 Milyon Euro’ya bir ev satın aldı.
Paris'te butik mağaza işine giren Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk 2 Milyon Euro'ya ev aldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk’un Paris çıkarması devam ediyor. Ünlü bir modacı olan Nihan Buruk geçtiğimiz yıl bir karar alarak modanın başkenti olan Paris’e yerleşmişti. Fransa’da ticari faaliyetlerine devam eden Nihan Buruk’un işlerinin yolunda olduğu bildirildi. Eşi Okan Buruk Türkiye’de Galatasaray ile stresli günler geçirirken Nihan Buruk ise Paris’te moda sektöründe ününe ün katmaya devam ediyor.

MODANIN BAŞKETİNDE MARKA OLDU

Yaklaşık bir yıldır oğlu ile beraber Paris’te yaşayan Nihan Buruk işleri büyütme kararı almıştı. İki ayrı butik açan Nihan Buruk tasarımları ile modanın başkentinde büyük ses getirdi. Ortalama 400 euro fiyatla özel tasarım elbiseleri satmaya başlayan Nihan Buruk taleplere yetişemiyor. E-ticaret için de hamleler yapan Nihan Buruk kendi ismiyle Paris’te markalaşmaya başladı. Kadın ve erkek kıyafetleri tasarlayan Nihan Buruk aynı zamanda butiklerinde takı satışı da yapıyor. Kazançlarını artıran Nihan Buruk’un ilk yaptığı ise parasını gayrimenkule yatırmak oldu.

PARİS'TE EV ALDI!

Oldukça iyi kazanç sağlayan Nihan Buruk’un ilk yaptığı Paris’te ev almak oldu. Paris’in oldukça cazip bir noktasından lüks bir ev satın alan Nihan Buruk 2 Milyon euro ödeme yaptı. Bu eve yerleşen Nihan Buruk oğluyla burada yaşamaya başladı.

ÜÇÜNCÜ MAĞAZAYI AÇIYOR

Bir yandan da işini geliştiren Nihan Buruk Paris’in Saint-Gervais bölgesinde bugünlerde üçüncü butik mağazasını açmaya hazırlanıyor. Bu üçüncü mağazanın maliyetinin yaklaşık 36 Milyon TL olduğu bildirilirken dekorasyon aşamasının devam ettiği belirtildi. Paris’te ünlü bir iç mimar ile çalışan Nihan Buruk’un markasını tüm Avrupa’ya yayma hedefinin olduğu bildirildi.